Twinrix.

I morgon ska Emma Vaccineras mot Hepatit A och B, på Läkarhuset i Borlänge. Får se hur det går, hon är väl förberädd på att det kan göra ont men vet också att det är bra att göra det när man ska åka till ett sånt land där barn inte vaccineras och där mat, vatten och sjukvård kan vara smittat av olika virus och bakterier.

Under tiden vi är borta ska Ellen vara hos vår söta granne Karin. Får se om det uppskattas hos Ellen eller hur det går.

Vaccineringen kommer att göras lite snabbare en normalt då det är ganska kort tid tills vi ska åka. Normalt ska man få en spruta och sen nästa eftet 1 månad och så den tredje efter 6 månader. Men nu blir det första i morgon sen nästa om 1 ½ vecka och sista om ett halvår och varje spruta kostar 550 kr inte billigt men det är det värt. Vill ju inte att prinsessan ska bli sjuk, och det är lätthänt. Det är bara dumt att inte göra det.

I dag har det varit dåligt väder hela dagen så vi tog bilen och for till Biblioteket och lämnade och lånade nytt. Hittade en bra bok nu när vi ska ut och resa......

Den här vart det och sen hittade naturligt vis Emma en bok om prinsessor. =)

Efter middagen så klädde vi på oss regn kläder och tog en promenad till dammen för att mata and ungarna men dom syntes inte till. Men det var 2 and killar och en and tjej där som fick lite bröd. Emma tyckte dom två "killarna" var dumma mot tjejen efter som att dom hackade på henne om hon fick för mycket bröd, och undrade varför dom var så dum. Min gulliga unge som alltid, i alla fall för det mästa tycker att man ska var snäll mot andra. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback