Skolavslutning 10/6 2009

Det är vad jag har varit på i dag! Och ni kan ju gissa vad det var för väder? Eller det behöver ni inte det är väl bara att tita ut. REGN. Och hur kul är inte det då? På skräddarbacks skolan firas skolavslutningen ute på Fotbollsplanen efter som att dom inte har någon stor lokal där alla eleverna får plats. Alla barn samlas på Fabian för att sedan klass vis gå i ett tåg med fiolspelare främst. Naturligtvis blev det ett litet uppehåll i regnandet när vi är vid Fabian och Emma är inte sen att slänga av sig regnjackan........Men innan dom hunit upp till Fotbollsplane vräker regnet ner. Jag kunnde inte stanna där upp så jag gick ner till klass rummet med Ellen. Programmet blev endel ner kortat och det dröjde inte länge förens barnen kom! Det var lite sång och tårt kalas. Många Mumsiga tårtor.

Bättre väder kunde man ha önskat sig!





Staren Tjejerna! Och en halv Fröken Gittan =)

Tänk att min lilla tjej, efter sommaren ska börja 1:an tiden går alldeles för fort.


På Kvällen var det nästa avslutning i Maser hallen och simskolan.

Emma tycker det är så tråkigt med avslutningar, nu måste hon vara hemma med mig hela dagarna, vi får se vad vi kan hitta på hela sommaren. Längtar tills vi ska åka till Turkiet. Men jag vill ju inte att tiden ska gå allt för fort heller! Moment 22 eller vadå?

Åter till Maserhallen.



Avslutningen bestod i lite uppvisning, fröknarna haed ställt upp stolar ut med pool kanten, men det gick inte att sitta där så länge det var såååååååå varmt och Ellen tyckte inte heller att det var så trevlig.=)

Emma var jätte duktig och kan nu SIMMA! Hon var jätte duktig, trode faktiskt inte att hon kunde så bra med det kunde hon. Nu blir det att öva hela sommaren. 3 märken har hon tagit också.

Doppingen, Baddaren och Sköldpadan.

DOPPINGEN Titta under vattnet 3 gånger. Dyka under en rockring eller liknande 3 gånger. Hoppa i från bassängkant eller brygga 3 gånger. Doppingen är det första vatten vanemärket. När du klarat det kan du balansera och titta i vattnet.

BADDAREN BLÅ Dopp-prov Märkestagaren skall doppa huvudet under vattnet fem gånger. Bubbelprov Märkestagaren skall andas in, hålla andan och blåsa ut under vattnet. Detta skall upprepas fem gånger. Glidprov Märkestagaren skall glida i vattnet 5 sekunder med framsträckta och raka armar, ansiktet skall vara under vattenytan. Frånskjut får göras och provet kan utföras där märkestagaren bottnar. Handstöd med platta eller simdyna får användas. Momentet upprepas fem gånger.

SKÖLDPADDAN Flytprov Märkestagaren skall flyta i ryggläge 5 sekunder utan hjälpmedel och göra en rotation till magläge, utan att röra botten.

Och den duktiga mamman hade sönder Diplomet =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback