110131

Sista dagen för den här gången! Hej då Januari 2011! Och det här året har inte börjat som jag skulle önskat och det förra slutande ju inte heller bra. Som sakt bättre år har passerat! Får hoppas att bättre månader kommer med solen!

Ellen ligger ute och sover i vagnen och jag sitter här och nördar mig! Har massor att göra i hemmet men det går såååååååååå långsamt! Ska ta mig i kragen och hoppa in i duchen har jag tänkt!

Jag är ledig ett par dagar då jag ska jobba helgen det är väl okej men jag är så trött på det här nu ! Kan man få klaga hur mycket som man vill? Känner inga positiva kännslor just nu! TRÅKIGT!!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

110127

Ja ha inte mycket att skriva! Förutom att min Mormor har dött! =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

110126

Mår inte som jag skulle vilja just nu! Allt känns hopplöst, i går till och med grät jag en skvätt. Och det är inte likt mig, jag är hår som sten!! Eller kanske inte? Jobbet känns bara värdelöst i bland önskar jag att jag hadne blivit av med skiten så jag kunde ha pluggat in dom två ämnena som jag saknar och sökt in på utbildningen som jag vill gå, utan att jag skulle ha några hinder. Semestern känns bara jävligt dålig. S sa till mig  - att bara så du vet så får ju vi välja siste ,för dom andra ha gått på rullande och du och jag kommer sist! Ja ha och men vi har bokat resa och den är betald och klar ska jag inte få åka då då? TA IN ME PERSONAL om det behövs! A ja ser inte ut som någon valt den veckan änndå och kommer jag in på utbildningen eller något annat händer så skitter jag i det!!!!!

Och mina sparade semster dagar tänker jag ta ut när jag vill! Inte HON!  Oj vd arg jag är! Snart ska jag i väg till skiten och sitta där!

Till nästa problem så har jag så ont i tungan, har haft det sen nyår och ringde VC i går men dom har ju inga tider och det passar inte med jobbet och blablabla så jag har en tid NÄSTA torsdag om det inte gått över tills dess!

Ångest över att inte känna sig tillräklig, på jobbet ligger man inte på plus sidan för att man behöver vara ledig och hemma med sina barn i bland och hemma ligger man på minus för att man måste jobba och inte får vara ledig när man vill! Gaaa hur gör folk för att få i hop sitt liv?????? Det skulle jag villja veta!

Hur är det på andra arbetsplatser, det kan ju inte vara bara mina barn i detta långa land som byter av varandra med sjukdommar och stängda dagis pga planeringsdagar eller sportlov för skolan eller dyligt. Jag blir galen snart!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()