Bf + 3 Dagar :(

Ingen Bebis ännu! Det trodde jag inte häller! Snyftar

I dag är det Emmas rid dag i Skenshyttan, hoppas Perra hinner hem, för jag har varken bil eller ork att åka ensam.

Nu ska jag göra det man inte ska göra som gravid.......Titta på ett förlossnings program på TV och skrämma upp mig lite!

Ha det bra! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bf + 2 å ingen Bebis ännu!

Nu tror jag då att jag snart säger upp mig!!! hahah Ingen Bebis och inte speciellt mycket känningar häller. I går kväll var det väl ganska mycket men avtog när jag la mig för att sova.

Har en ny tid hos Bm den 6 november och så länge tänker jag bara inte vänta.

I går kom Farmor, Viktoria, Alexandra och Kerstin 08 å jag trodde att de skulle stanna i någon dag men när dom kom visade det sig att det var planerat att de skulle åka hem samma dag, det kom lite som en chock! Men så vart det ju inte Den ena vart dragen på någon okänd substans och mådde illa och gick och la sig tidigt å Farmor vart arg på henne och söp till lite, hahah. det vart diskussioner som vanligt........

I alla fall åkte de hem vid 9 tiden i morse. Emma vart jätte ledsen och tyckte att det var oretvist.

Det har varit jätte kalt här i natt 4-5 minusgrader så det var jätte frostigt här när de åkte hoppas att det inte var halt på vägen!

 och så här ser det ut hos oss just nu!
Det Snöar!
Det kanske blir bebis i natt i alla fall efter som att det kommer snö, och det kommer säker att vara super halt på vägen i natt med vår vanliga tur!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bf + 1 dag Nu är jag ärg! :)

Ja just det nu är det bf +1 dag och ingen bebis vill komma ut. Den är så seg ¨så jag tror att jag tuppar av snart. Varför vill den inte komma ut. din tröga unge........

I dag kommer Farmor Kerstin Viktoria, Alexandra och Kerstin 08, de borde vara här snart tycker jag om dom inte har fått för sig att stanna någon stans. Emma är i alla fall glad. Och det är ju bra att dom kommer så utifall att vi måste åka till EBB Som jag inte har allt för stora förhoppningar om att vi får gör den närmsta veckan  .........

Ja annars har det inte hänt mycket, mamma och Hasse var här i helgen. Vi spelade lite Wii Fit till och med mamma och Hasse var med.

Nu vill jag åka till BB. Suckar 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nu är jag trött på det här! Kom Ut Nu!

I dag var sista besöket hos Bm innan Bf. Och allt vara bra, det har det väl varit varje gång men nu var järnet tillbaka på 120 och det är ju normalt. Hon kunde inte svara på varför jag är så trött eller varför det känns som  att sängen gungar när jag ligger där. Men det är väl antagligen bebisen som trycker på kropps pulsådern så jag blir lite yr.

Den har fixerat sig också som jag inte trodde att den skulle göra, så förhoppnings vis kommer den ut nästa vecka eller helst nu!

På Torsdag kommer tjejen och Killen från Falun och hämtar sista katt bebisen Tuffen, lite sorgligt är det med hon får det bra där och det är bra om vi blir av med henne innan bebisen kommer.

Annars har det inte hänt ett smack här i Dalarna i dag. sol och vaket väder.

Undrar om jag inte känner lite molvärk från och till, det känns lite som mensvärk som kommer väldigt långt inne i från. Hoppas Hoppas.
Så här glad var Emma i dag när jag hämtade henne i skolan, och så här kändes hon hela dagen!
Glad och positiv.

I dag hade Emma träffat Lotta och Linda som var ute i skogen med Karusellen barnen det var uppskattat och var det stora samtals ämnet vi middagen i dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vårt Gamla hus är till Salu igen!

Pratade med min Ex granne i Solbacka Sandarne i dag och hon berättade att vårt gamla hus är tillsalu i gen! Det är inte så att det är något, med huset därför dom ska flytta, utan det har något med deras jobb att göra och helst av allt skulle de vilja bo kvar. Men efter som att de snart ska ha en bebis och  dom inte har någon släkt där uppe väljer dem att flytta innan barnet är fött. Om dom hinner vill säga.

Längtar lite efter mitt gamla hus även om jag är supernöjd med det huset jag har så är läget i solbacka något som man verkligen längtar efter.

                             
    Huset                             Hallen                         köket

                   
      
 Mat del i Kök                 Vardagsrum                 Toalett

När vi bodde där var huset Rött med Svarta knutar, blev jätte bra när de nuvarande ägare målade om i våras, hallen gjorde de som bodde där efter oss om blev väl så där tycker jag. Köket gjorde vi förutom en del ändringar de som köpte av oss har gjort, vardagsrummet är nytt och toaletten. Huset består också av 2 sovrum uppe och en liten hall.

Hoppas det är några bra personer som köper det. Så det inte blir för dom som det vart för oss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag och IKEA

Ja lördagen gick åt till att åka till Ikea i Valbo! Vi skulle köpa en badbalja till bebben och liten andra förvaringar. Och visst vart det så och lite lampor och anat tråkigt.

Vi skulle också titta på och eventuellt beställa ett nytt soff överdrag till våran Ektorps soffa som vi köpte oktober 2002. Vi skulle också reklamera ryggstöds kuddarna som har säckat i hopp totalt och det är inte roligt när soffa är helt ok i övrigt.

Reklamationen gick överförväntan, vi ska få nya på posten annars får vi komma till varuhuset och byta. Jätte glad för det då blir ju soffan som ny.

Beställningen av Sofftyg gick också bra, bara lite snabbt så där, det var bara att hämta på varutlämningen på baksidan av köpcentrumet . ok ej 2600:- som hittat.

Så nu är vår soffa Svart .

Snarare på kvällen hade Perra bestämt att han skulle slippa färdigt där nere och börja måla så det gjorde han , efter som att jag ändå skulle titta på sista Gp finalen i Speedway från Tyskland. Men lång näsa på mig, den var inställd för att banan var för dålig, hur den nu kan var det när dom har vetat i 1 års tid att banan ska vara där då! DÅLIGT. Men nu har jag i alla fall nästa Lördag att se fram i mot med lite Speedway och då kan ju också vårt Svenska Hallsta hopp var med.
3-sitts Före2-sitts föreFotölj föreSoffgrupp Efter......Så nöjd.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur gör man!

I dag när jag kommer till skolan för att hämta Emma är hon inte ute på skolgården eller runt om skol gården som hon brukar vara, hon är inne och avklädd.

Fröken ser jätte sträng ut och Emma säger tyst, jag var utan för gränsen! Ja ha tänker jag uppe vid fotbolls planen i gen! Men Nej så lätt ska det inte vara, hon har varit långt uppe vid villa området där uppe!

Vist kan jag tro som hon säger att det var Madde som hittade på det, för Hemma får ju Emma inte ens gå från gården men , hon var ju fortfarande med och hon gick med sin egen kropp dit.

Frågan är om hon hade blivit lämnad där uppe, då hade hon aldrig hittat till baka själv.

Måste prata med Fröknarna i morgon. Jag vill inte lämna henne där, man vet ju aldrig vad dom hittar på.

Så i dag ligger inte vår prinsessa på plussidan. Och hon kommer att få förklara sig många gånger, och att skylla på någon annan är inget jag accepterar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

19 dagar kvar! *En Evighet*

Japp precis som det låter 19 dagar kvar till Bf! *sucker djupt* I gentligen skulle jag behöva åka till jobbet nu en sväng, men vem orkar det ! Ska hämta Emma nu kl 14.00 får se vad hon är på för humör i dag då! Alltid lika roligt. *Not*
 
I dag blir det Pizza till middag orkar inte laga någon mat, i dag.

Nu två mornar i rad har Emma inte vaknat förens kl ringer kl 7, jag är i djup Chock och jag har faktiskt sovit bra i natt så i gentligen hade jag inte behövt sova bort halva dagen, men det gjorde jag ju i alla fall.!!!!!

Hoppas bebise kanske skulle villja komma någon dag tidigare än beräknat, men sådan tur kan man ju bara inte ha!

Nu ska jag åka! Hej Hopp

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Elin Bergs Kalas i Skenshyttan

Japp nu har vi varit på Elins kalas i Skenshyttan, Jepp det ligger mitt ute i skogen mellan Rome Alpin och Säter kan man säga. Det tar en stund att åka ut dit. Det är där Emma rider varje Torsdag.

Det har ju rengnat hela dagen , och när vi åkte ditt var det samma visa. Men när vi kom fram vart det till och med sol en liten stund.

Kalaset började med en sväng med Häst å vagn det var Herman som drog alla tjejerna det tycker han ju om. Sedan vart det Festis och Bulle ( på Kanelbullens dag) i en box och naturligt viss paketöppning. Sedan vart det ridning 4 och 4 red dem en bit bort på vägen och så fick dom trava lite, det var inte så mycket hade nog varit roligar om det hade varit  varmt väder. Sedan avslutades hela kalaset med fisk damm, med napp varje gång.

Elin Berg på SirapHerman, Sirap, Zidde och Tjabo

I dag blev vi en katt mindre också! Det var en dam som ringde och ville ha en katt NU! Den var till hennes mamma och Pappa och den  kommer att få det jätte bra där och glad är jag för det, då vet jag i alla fall vem så har den och att dom kommer att ta väl hand om henne. Känns skönt.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag

I dag när jag skulle lämna Emma på Skolan så vägrade hon släppa taget om min hals,kläder, hår. Det är så jobbigt och fröknarna dom är inte direkt hjälpsamma, men till slut komjag där i från när jag hade fått säga till Gittan att nu får du ta henne.

Och samma vissa fast tvärt om när jag hämtade henne vid 2 tiden. Då skulle hon inte hem , för hon skulle mata maskarna i cykel förrådet.....blä vad äckligtgt. Ingen hjälp då häller av fröken Veronica utan bara - Nu tror  jag då Emma att du får åka hem och sova middag!

Skrik och bråk hur man än gör.

Fia kom på kvällen och vi satt och pratade en massa strunt. Andreas från jobbet ringde ju och berättade en massa skvaller så, det var man ju tvungen att vidare befodra på en gång.

Han undrade bland annat när jag tängte komma tillbaka till jobbet.......Ja det dröjer nog 1 år i alla fall. Det har ju kör i hop sig lite i distriktet.

Jag ska ha bebis om 24 dagar
Bea i min butik ska ha i April
Sanna på nord ska ha i April - MAj
Romana som är Bc i Blge ska ha i april-Maj, eller Juni

Det blir roligt för Jon att lösa detta.

I morgon Lördag ska Emma på Kalas i Skenshyttan på ridskolan man kan ju hoppas att det inte vräker ner.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Det händer inte så jätte mycket nu för tiden, det bara regnar.......tråkigt. Har ringt till Katthemmet här i borlänge för att försöka bli av med 2 av katterna. Men dom hade intagnings stopp för om byggnation,tydligen för en evighet...Hon rekommenderade Katthemmet i Söderhamn Suck.....Det slutar väl med att jag får åka dit med dem. Orkar inte ha dem kvar dom är ju helvilda och nu när snart bebisen kommer vill jag inte hålla på med dom små odjur en också! Synd att ingen vill ha dom.
I dag var det ju dax för Emmas ridning och som vanligt när det är Torsdag så vräker regnet ner. Men av någon konstig anledning så slutar det alltid tills att Emma ska rida.

I dag fick Emma rida på Herman en svart liten envis shettis som gillar att bitas om man rör honom i ansiktet...hihi Ett riktigt busfrö.  Det märktes verkligen att det har varit dåligt väder, hästarna såg ut som små ler gubbar allihopa. Det var nästan omöjligt att få dom ren innan sadling. Men men det är sånt man får stå ut med om man ska rida.

Den här gången var det dax att rida ut och som tur var var Perra med så han kan gå brevid,för det behövs verkligen nu när dom rider ut. Hästarna är mycket piggaren nu en för ett par veckor sedan när det var så varmt.

Jag hängde med ganska bra jag med 1 timmes promenad kännde värkligen på. Men det är bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()