I morgon åker vi till TURKIET!

Jupp så är det, i morgon 11.53 går tåget mot Arlanda. Ska bli så skönt att komma i från detta eviga rengnande. Det slutar ju aldrig.Jag min klant har klantat till det med försäkringskassan så jag fick ju bara pytte lite pengar där i från den här månaden men det gör väl inget har ju spart en massa dagar, men det måste fixas nu innan vi åker så att jag får några pengar i slutet av Augusti. Sen har jag ringt och pratat med Andreas och jag vill ju börja jobba i Oktober på helgerna och det skulle äl inte vara några problem trodde han men han skulle prata med Jon om hur de skulle lägga upp det. Ska faktiskt bli skönt och bra både för Perra, Emma och Ellen att slippa mig några timmar varje vecka. =)
Nej nu ska jag börja röja upp det sista innan Ellen vaknar, och kolla i frysen vad det blir för lyx =) middag i dag då.

Just det Emma tog sin andra spruta i dag och det var inte lika roligt den här gången, men det gick bra hon var en duktig tjej. Som längtar massor till Turkiet och få bada varje dag utan att mamma säger att hon blir kall.

Åter kommer efter Turkiet......Ha det bra här i Regnet =)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Emma dagen i dag! =)

I dag är det Emmas namnsdag, och vi har bakat en smarrig tårta med jorgubbar och hallon på. Den ska vi provsmaka när Perra kommer hem. Och hans välförtjänta semester börjar.

Mums ser den inte god ut? Jag är ingen stjärna på att göra tårtor så jag är faktiskt nöjd för att vara amatör! =)

Har precis skjusat Emma till Skräddarbacken by för att leka med Ida P. Dom leker så bra syn att hon ska börja på Fabian för då kommer dom inte att träffas lika ofta som om hon skulle ha gått på Staren som Emma gjorde. Men det har ju inte hinndrat dom att leka fast det är ett år sedan Emma slutade på Karusellen.

Ellen sover i vagnen hon var jätte trött och somnade fort, skönt om hon får sova ett par timmar nu. Skönt för mig om inte annat att bara få vara för sig själv och vila öronen lite =)

Har köpt ett par nya Foppisar i går också, Emma vart jätte arg för att det var sådana som hon ville ha men det inte fans att få tag på . Hoppas Perra tycker att dom här är lite finare, han gör ju allt för att mina Älskade foppa tofflor ska gåsönder,försvinna osv!

 

Jeanette om du läser, MÅSTE du kommetera inläggen!

Vidare i dag så har man hunda saker att göra. Men det är inte så ovanligt......*sucka*

Fick ett tips av Emmas förken Veronica om hur man kan kolla hur olika tapeter blir till sammans på de olika tapet bolagens sidor och det är så roligt att sitta och fixa och rixa, tiden rinner lätt i väg. Men snart vet jag nog hur vi ska ha det i Hallen och Biljardbordsrummet.

Är så nyfiken på hur det har blivit hos Micis och Zigge, har tyvärr inte tid att åka dit och titta....

Hej hopp

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

I dag är jag Glad! =)

I dag har jag varit till Ögon läkaren och det gick jätte bra. Jag slapp Sprutan den här gången. Men han var ingen optemist den läkaren inte han trodde jag snart skulle behöva fler sprutor. Jag funderade ett kort ögonblick på att slå ner honom och låttsas som att han sagt att jag aldrig mer skulle behöva en spruta. =)

Och så fick jag med mig ett rut mönster som jag ska kolla på en gång i vecka för att hålla koll på att synen inte försämras för då ska jag ringa på en gång. Återbesök om 1 månad. Jippi =)

Sitter och funderar på min vänns 30-års kalas på Birka Paradise. Skulle villja åka, problemet är ju att man har en lite Ellen som vi inte kan lämna hemma. Emma är det inga problem med henne kan man lämna hos Mamma. Måste fråga Jeanette om det är någon mer som ska ha barn med sig....... Glömde ju det när jag var där sist. Måste göra det innan vi åker till Turkiet.

I dag leker Emma med Ida P och det är Regn ute som om det inte skulle vara en regel utan undantag!

Har hittat några tapeter som jag gillar.......

                                Ja ja man ser väl ganska bra!

Nej nu är jag hungrig bäst att äta innan Ellen vaknar......

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag 20 Juli 2009

Bara 9 dagar kvar och jag känner ingen stress! *suckar* tror ni på det?

I dag har jag i alla fall köpt sol dräkten till Ellen och en pipmugg. Så nu är det bara Alvedon och andra Apoteks grejor kvar.

Köpte LasseMajas dektektiv byrå filmen till Emma också å då fick jag ett Pc spel med som hon ska få. Filmen ska hon få på flyget men spelet kan hon få nu om det blir tråkigt i veckan.

Mamma ringde nyss och sa att dom skulle åka snart så jag måste skynda mig att börja med maten nu medans Ellen sover men hon vaknar väl nu när jag tänker på att hon ska sova en stund till.

Inget bra väder i dag, bara regn men det gör inget vi ska snart åka till Turkiet.......

Nej nu har jag inte tid, måste........Lagamat, hänga tvätt, tvätta mera , städa mera bara mera mera mera............HIhIi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma i gen!

Efter en helg i Tomta hos mamma och Hasse.

Mamma och Hasse hämtad oss i Gävle dit vi hade tagit tåget, det var jätte lätt och gick så fort. Emma tyckte det var roligt att åka tåg men det var lite svårt att sitta stil, men det var inte så många på tåget så det gjorde inget att hon gick om kring och tittade lite. Emma hittade en Guld Tia på golvet också och det vart hon jätte glad för.

 Komentaren var bäst...- Mamma vist får jag den? (tian alltså) För det man hittar får man! Alltså inte om man hittar en Ponny eller så men den här lilla tian den får man!

Hahah gulliga unge!

På Torsdag efter middagen så gick jag och Ellen upp till Jeanette och Milla som hade varit på rundvandring på Hallsta pappersbruk, lite avis för att jag aldrig gjort det! Får bli någon gång......

Det vart en trevlig pratstund om allt möjligt skvaller.=) Roligt, det blir alldeles för sällan...=( Stressade hem för att hinna hem till 19.30 och lag VM i Speedway så jag var helt slut och genom svättig när jag kom innan för dörren hos mamma. Men jag kom i tid. Det vart ganska spännade också trodde nästan det var kört men dom kom till final i alla fall.

Fredag morgon kom Perra tidigt och sol och så varmt var det också skönt. Emma badade flera gånger , önskar att man kunnde var där oftare.

Ellen tyckte det inte var lika roligt eller det kanske var det hon gjorde för hon ville inte sova alls, och när hon äntligen somnade kom Evelina med hästen och den gnäggade som en galning och då vaknade hon på en gång.......Funderade på om jag skulle slakta den J*veln!

(Hoppas det inte gör något att jag lånat en bild på er? Mina fina vänner *tycker om*)

På eftermidagen kom Malin, Jonas och Noah. Ellen tyckte att Noah var jätte rolig men Noah tyckte nog Emma var roligare! Det ska bli roligt när dom blir lite större och se om dom uppskattar varandra med då!

Lördag betyde SOL och VÄRME så skönt. Det var ju Grisslehamns dagen den här helgen och då har man ingen lust att ta någon bil till Grissel för nu för tiden är det ett laglöst trafik kaos där.I bland undrar jag vad alla dessa sommar gäster tänker på när dom kommer till lilla Grissel.

Emma hade sålt Citron vatten till Jörgen när han kom med last bilden och fått en 20:a som hon ville handla på loppisen med så vi tog båten och åkte dit. OCh det var så varmt det känndes inte ens att det blåste. Jag satt längs fram med Ellen och hon somnade på 5 minuter i båten och naturligt vis hade vi inte med några dynor så jag fick sitta och hålla i henne hela vägen, gissa om jag hade ont i armen efter åt?

Lite bränd vart man också.

Vi träffad Sara, David och Cathrin när vi väntade på att Emma skulle handla klart på Loppisen så vi bästämde att dom skulle komma och bade lite när dom kom hem där i från. Så dom dök upp mot eftermiddagen, och Emma följde med dom hem och lekte en stund.

Lag VM finalen regnade bort, så tråkigt och inte var det något annat att se på tv. Ylva kom med Erika så hon och Emma lekte tills Billan kom och hämtade henne vid 21 tiden. Emma var nöjd och glad efter en lång dag med mycket lek och bad hela dagen.

Söndag åkte Jag perra och Ellen hem tidig för att jag ville hem och titta på Speedwayen och Perra skulle klippa gräset men det regnade så det vart inget med det och dagen kändes jätte lång. Emma ska komma hem i dag med mamma och Hasse efter som att jag ska till Ögn i morgon .  Perra åkte till jobbet. Malin kom och sa Hej och pratade lite.

Det var helgen det! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I Morgon tar vi Tåget till Gävle!

Läste en annan blogg där en mamma hade sådan problem nu med två barn att ta sig till Lekplatsen. Då funderar jag på ska man ha två barn om man inte kan ta sig ut ur sin lägenhet och till lekparken på egen hand. Hur ska det gå alla andra dagar resten av året utan sin sambo. Eller ska hon stanna inne resten av livet? Å det ännu mer komiska är komentarerna.

-Va kul att det gick bra att ta med båda barnen i lekparken :-) Du är tuff och duktig du :-)

Ja ha vilken bedrift! =)

Nej nu får jag sluta alla människor är ju olika. -Jenny har du glömt det nu i gen?

Illa när man måste börja prata till sig själv, kanske skulle behöva börja jobba lite kansk?

I morgon åker vi till Gävle! Med tåget, OMG hur ska det gå? -NEj sluta NU.

Vi tar bussen från vår gata till stan (blge) och så går vi till stationen och tar tåget till Gävle där mina föräldrar ska hämta oss.
Det kommer att gå så bra så, det som är lite tråkigt är att jag måste konka på Ellens babyskydd till bilen. Men det är inte så långt i alla fall.

Nu ska jag packa väskan som Perra ska ta med sig när han kommer på Fredag. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag som alla andra! =(

Det händer inte så mycket här i Dalarna nu. Tråkigt nog. Det är inte bra väder men heller inte dåligt och gräset det bara växer, så i gentligen skulle jag kunna gå ut och klippa den. Men vem vill det.

Emma sitter inna vid den andra dator oh tittar på något program eller spelar på Bolibompa. Ellen ligger i vagne och sover söta unge. I morse var det inte roligt att vara i Ellens kläder =) Hon har ju börjat att ställa  sig upp mot allt, möbler,gåstolen, människoben, ja allt som man kan resa sig i mot. Men hennes små ben har inte fattat att dom ska hålla henne uppe så hon rasar mot allt. Och tar i mot sig med sitt lilla huvud. Och det gör ONT. =)  Nu är dom två framtänderna uppe frame och jag tror det kommer flera på sidan om. Aj vad det måste göra ont.

Emmas tänder därimot sitter som berget. Snart 7 år och inte en enda lös tand. Tandläkaren som vi var till när hon var 5 sa att dom var ruckbar, ja ha vart då någon stanns 2år senare?

Men det är väl bara att vänta och se vad som händer.

Vi var till Lina i går och hon hade precis dragit ut sin första tand och bakom den hade en stor tand redan kommit upp.

Som sakt åkte vi till Anna och Fredrik i går så att Emma och Lina skulle kunna leka en stund. Dom skulle åka till Stockholm i dag så dom var lite stressade men det gick bra i alla fall. Vi var där i 3 timmar som känndes som en lite kvart.

Anna och Fredrik har köpt ett "nytt" hus, som dom håller på att renovera. Det kommer nog att bli jätte bra när det är klart. Men för mig känndes det så litet fast det nog inte var så litet.

Planlösninge är precis som mamma och hasses hus fast lite mindre. Och nedre plan var inte allas som mammas.

Ska bli roligt att se när dom är klara med sitt hus. Alltid roligt med hus projekt.

Nu ska jag gå och hänga tvätten och kasta in en ny maskin.......Roligt va?


Hem kommen från Kupolen och inte handlade jag så mycket , bara ett par byxor till mig Jeans leggings.

Men där i mot träffade jag en tjej som jobbar på Lidl i Bojsenburg som precis fått barn. Hon har varit lite av en sån som jobbat mycket och kanske väldigt mycket gratis. Och har tyckt att stanna kvar en stund är väl inga problem och när man sakt att man inte kan så har hon blivit lite sur! Men nu lät det anorlunda, inget mer gratis jobba. Det ska bli roligt och se hur det här ska gå och vad Jon kommer att tycka om det här. Min bestämda åsikt är att när de Lidl Anställda börjar få barn kommer det att bli ändring i personal politiken också. Man kan inte jobba hela tiden även Lidl anställda har ett liv utan för butiken.

Hihi bara en tanke!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sommar vad är det?

Det har jag undrat nu i några dagar. Här i Dalarna har det ju kommit en del regn som ni kanske vet och jag tror inte att vi har varit direkt ensam om det. Kan inte förstå dom som säger att det skulle vara förbjudet att åka utomland när det är svensk sommar. Men nu är jag så glad att vi verkligen ska åka. Nu har jag upplevt ännu en Svensk sommar med just det REGN. Och det som är så tråkigt är att jag har varit ledig hela sommaren. *suckar*

Men på torsdag tar vi Tåget till Gävle där Mamma och Hasse är för att serva bilen på BMW. Och då passar vi på att åka med dom hem så kommer Perra på Fredag med bilen. Det blir roligt för Emma att få göra något annat än vara här i Tråkiga Dalarna hoppas bara på bra väder så vi kan bada hos mamma lite.

Kollade just väder rapporten och det såg inte ut som om det skulle bli något värst bad väder! =(


Vi har bestämt att vi ska gör aom lite hör hemma också, i gen! Men den här gången är det möbler det handlar om och eventuellt tapeten i köket . Efter som att den kanske inte är så fin när vi tar bort bar bordet men det får  vi se då. Vi har bestämt att vi ska ha ett vanligt bord i köket med 4 stolar ungefär ett sånt här.

Eller ett sånt här fast med 4 stolar.


Får se hur det blir.......

I dag ska Emma i alla fall få åka och leka med Lina en stund och det kan hon behöva hon har så tråkigt min stora Prinsessa. Men nu är det inte så långt kvar tills Turkiet.

Det mästa är inhandlat och fixat. Vi har köpt en resevagn med liggläge till Ellen.

Den blir nog bra i Turkiet men det var lite liten suflet så jag har beställt en extra för att slippa solen så mycket som möjligt.

Och den ser ut så här. Fast jag valde en svart.

Det här har jag innhandlat och det jag har kvar att köpa.

Klart                                                                       Måsteköpa

Vagn                                                                       Plåster
Suflett                                                                     Alvedon
Alsolsprit                                                                Imodium+ (magtabletter)
Vätskeersättning                                                  Våtservetter
Tvättlappar                                                             Blöjor
Handsprit
Solskydd +50 och +30

Ja det är väl det som behövs . Men sen är det ju massa annat som ska med. Tur att man inte behöver så mycket kläder så man får plats med allt som barnen behöver. Nu vill jag åka.

Vi har bestämt att vi ska åka tåg till Arland, det känns mycket smidigar och billigare 700:- fram och tillbaka. Biljetterna är redan fixade.

Tåget kommer direkt till Sky City så det blir nog inte svår att hitta.......

Nej nu ska jag byta om och kolla om ellen har vaknat så vi kan åka.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag......Å jag ser en ljusning i regnandet!

Ja det har verkligen regnat och det inte lite heller. Men vad ska man göra det är bara att vänta på sol. Och jag är inte ett dugg ledsen för att vi ska åka till Turkiet fast det är sommar. Hur roligt kan det vara att ha haft semester den här veckan?

I dag har varit en så jätte tråkig dag, vi försökte först att ta en tripp till Aqua Nova men det var så mycket bilar på parkeringen så vi struntade i det och åkte till Tunets Bad men dom hadde semesterstängt. =( Så då åkte vi tlll Leklandet och det var inte lite folk där heller. Men vi vart där en liten stund i alla fall. Det är väl vad som hänt i dag.......Roligt va?

I morgon ska vi åka till min mor-mor i Hallstahammar. Får se vad det blir för väder då då, men jag har inga stora förhoppningar på att det inte ska bli regn eller vad tror ni?

I morgon är det också Lag Speedway Vm och det ska jag se så det så! Tv,n Bokad 19.30. =)

Nu ska jag lägga mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vadå REGN!

Sitter och tittar på tv4 och programmet Väderkanalen? Och dom säger att det värsta vädret ska bli i morgon? Ja i Stockholm kanske, men här i riktiga Sverige kan jag säga att här öser regnet ner och har så gjort halva dagen. Metrologen påstod att det skulle komma upp i mot 40- 50 mm regn i MORGON i Stockholm alltså! Finns det bara en stad i Sverige? Kollade just min nya regn mätare och den visade 40 mm I DAG i Borlänge.....Konstigt det är ju i morgon det hämska vädret ska komma?

Aja 37 mm i alla fall........Hörde på radion att bron i Leksand är avstängd pga rasrisk och att taket på Blge sjukhus rasat in av regn massor, felbyggt montro?

Hoppas inte på åska bara för jag vill ju se på tv, det är det enda sällskap man har nu för tiden när barnen sover.

Nej nu måste jag ta mitt lilla troll till sängen för snart börjar miss Marple.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Twinrix.

I morgon ska Emma Vaccineras mot Hepatit A och B, på Läkarhuset i Borlänge. Får se hur det går, hon är väl förberädd på att det kan göra ont men vet också att det är bra att göra det när man ska åka till ett sånt land där barn inte vaccineras och där mat, vatten och sjukvård kan vara smittat av olika virus och bakterier.

Under tiden vi är borta ska Ellen vara hos vår söta granne Karin. Får se om det uppskattas hos Ellen eller hur det går.

Vaccineringen kommer att göras lite snabbare en normalt då det är ganska kort tid tills vi ska åka. Normalt ska man få en spruta och sen nästa eftet 1 månad och så den tredje efter 6 månader. Men nu blir det första i morgon sen nästa om 1 ½ vecka och sista om ett halvår och varje spruta kostar 550 kr inte billigt men det är det värt. Vill ju inte att prinsessan ska bli sjuk, och det är lätthänt. Det är bara dumt att inte göra det.

I dag har det varit dåligt väder hela dagen så vi tog bilen och for till Biblioteket och lämnade och lånade nytt. Hittade en bra bok nu när vi ska ut och resa......

Den här vart det och sen hittade naturligt vis Emma en bok om prinsessor. =)

Efter middagen så klädde vi på oss regn kläder och tog en promenad till dammen för att mata and ungarna men dom syntes inte till. Men det var 2 and killar och en and tjej där som fick lite bröd. Emma tyckte dom två "killarna" var dumma mot tjejen efter som att dom hackade på henne om hon fick för mycket bröd, och undrade varför dom var så dum. Min gulliga unge som alltid, i alla fall för det mästa tycker att man ska var snäll mot andra. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ellen 8 Månader!

Hjälp vad tiden går fort.  Måndag 29 juni var jag och Ellen till Bvc . Emma var hos Mormor och morfar och skulle inte komma hem förens på Tisdagen.

Det var länge sedan vi var dit och sist när Ellen fick 6 månaders sprutan var inte våran Bvc Tant där och hon tyckte att hon blivit så stor och kännde knappt i gen henne.

Ellen växer bra men är en lång och smal tjej. Hon väger 7940kg och är 72 cm lång och följer sin kurva. Men jag kan inte motstå att tycka att hon är lite tunn i gemförelse med Emma som vi 8 månader vägde 9710kg och var 73,8cm lång en regäll skilnad tycker jag då. Men hon sa att det var ingen fara och jag skulle inte oroa mig hon börjar nog äta riktig mat i större utsträkning när hon vill. ! =) vi får se hur det går med det.

Det som jag fick lite bastning om var att jag sa att Ellen inte kunnde sitta, och det är ju sant hon har bara tippat och hon vill bara stå. Så jag fick inte ha henne i gå stolen så mycket förens hon kan sitta.

Men det är ju typiskt när vi kommer hem sätter jag henne på en filt och tror ni inte att hon sitter.........

Så nu kan hon Sitta och står i krypställning och reser sig på knäna mot möbler så det är nog inte långt kvar innan hon står upp!

Ellen kan sitta!
Krypa är nog inte långt borta!

MIn duktiga lilla goding.

På Tisdag 7 juli ska vi till Läkarhuset för att Emma ska vaccineras med Twinrix mot Hepatit A och C  inför resan, det blir två sprutor nu 550kr/st och sen blir det en när vi kommer hem. Det ska nog gå bra =) Det var påtall om att Ellen skulle vaccineras mot Mässling också men jag tror jag hoppar det, efter som att jag är vaccinerad mot det och man ska inte göra det innan 9 månaders ålder och det är ju på gränsen plus att om man gör det innan ett års ålder måste man göra om det igen vi 1 ½ årsålder. Nej det blir inget av med det.

Hej hopp

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag gjort det ingen!

Så förra veckan var det den tiden i månaden då jag ska till Ögon kliniken på Falu lasarett för att göra min Lucentis behandling i höger öga. Och jag kan säga att jag ser ( haahaha ) inte fram i mot det.

Emma följde med Mormor och Morfar hem söndagen efter dopet, efter som att mamma endå skulle komma tillbaka på Tisdagen så skulle det inte bli så många dagar och jag skulle få vila öronen ett par dagar. *ler*

Så på Tisdag morgon kom Emma och Mamma tillbaka till Borlänge. Jag skulle vara i Falun 13.00 så Ellen han sova en stund inna och alla var på bra humör fast det var så varm som det har varit ett par dagar nu.

Väl i Falun och uppe på Ögon ( har dom vekligen så dålig luftkonditionering på sjukhus?) där det var så varmt, tog det inte lång tid innan jag fick komma in i mitt lilla bås. Jag fick min lugnande hutt, som jag förövrigt undrar om det hjälper, och varje gång lovar mig själv att inte ta då jag blir så trött efter åt. Men sköterskan sa att det borde hjälpa för att jag får ganska mycket men jag är väldigt tveksam men vågar inte prova utan......Fega mig =( Pupilvidgande droppar och bedövnings droppe. Vänta i 20 minuter........Sen kom Dr nåt utlänskt  för att kolla i mitt öga och fråga om jag såg sämre? Frågan är om jag gör det ?Det jag med säkerhet vet är att jag inte ser BÄTTRE! Men det kan jag överleva bara jag får behålla den synen jag har nu........

Emma och Mormor


Efter 5 minuter kommer dom å hämtar mig för att ta mig till Operations bordet.......Nej jag menar operations stolen, det är som en tandläkarstol och sen börjar det på riktigt.....

Spola rent ögat......Sköterskan säger hela tiden öppna båda ögonen och titta på tårna........Lätt Nej skullle inte villja säga det .......A ja Mer bedövnigs droppar och mer spolning kan fortfarande inte hålla ögat öppet, å det svider som eld.

Tvättning runt ögat och lite mer bedövning, jag vill bara resa mig och gå där i från........Äntligen lägger dom på operations duken och det blir någolunda mörkt och jag kan blunda. Inte skönt den här gången gjorde det värkligen ont och dom har inte börjat ännu.

Dr något utlänskt kommer in med en dr Elev inte gör det mig något bara han håller sig på avstånd. Nu ska dom spärra upp mitt öga med den grotteska ställningen och det gör också ont, Dr säger yngre behöver mer bedövnig än äldre......Nähä tänker jag det menar du inte!!!!!!!!Får mer bedövning och så säger fanskapet ligg stilla......Vad tror du att jag gör?????? Han sticker in sprutan och det känns men gör inte ont, det är allt det andra som är så fasiken obehagligt.

När dom är färdiga kastar dom ut mig på två röda sekunder man hinner inte fatta att man är klar. Men glad är jag att det är över och jag får åka hem å ha ont där. Tack för denna gång hoppas jag aldrig behöver komma tillbaka, men sådan tur har man väl inte......=) Men som sakt man kunnde ha det värre. Jag har ju full syn med glasögon på ett öga och jag ser faktiskt så jag klarar mig på det andra.

Är man inte en skönhet så säg! =)

Super fotografen har tagit ett uppochner kort på sitt öga där man ser att det är lite rött i kanten där sprutan gick in.

Nästa gång så ska jag bara på ett läkar besök, får se vad dom ska gör då. Det blir den 21 Juli efter som att jag fick en tid den 30 juli och då är vi i TURKIET...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det har varit varmt i Borlänge!

Ja just det, det är vad det har varit. Och inte så lite varmt. Värmen kom mer Peace and Love och det var skönt för alla festivalare att dom fick det varmt och skönt och vi här hemma har också varit glada över solen. Det är bra för oss att öva inför Turkier resan, det är BARA 3 veckor och 3 dagar kvar tills vi ska åka.

Emma och jag har fördrivit tiden med att vara ute på gräset och gjort en del promenader med vagnen men det har varit så varmt att man blir helt slut av att gå. Men det har varit skönt oxå.

Dammen bakom Vägverket dit vi brukar gå för att mata och titta på en Gräsand familj som bor där. Veckan före midsommar när det regnade så mycket låg dom små ungarna i hop krupna på stranden men nu har dom blivit riktigt stora.Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen är Ellen döpt! =)

Ja just det mitt i västa Peace and Love yran ska vi då döpa vårt lilla troll Ellen. Faddrar är Malin och Niklas som jag mordhotade dagen innan att om han inte dök upp skulle jag bränna ner P&L Campingen för att hitta honom. Men han höll sitt löfte och Perra hämtade honom under efter middagen....=) Dock  har jag ju sett honom i bättre form men också i sämre. Malin var lika fin som vanligt *tycker om*

Dagen började med att vi städade som vanligt, ringde Cateringen och åkte och handlade.....stress stress. Man kan undra varför,när dopet inte skulle vara förens kl 17.00 så man hade gott om tid.

Men vid 15 tiden började det rassa in folk.Först kom Micaela och zigge. det dröjde inte läng innan Anders med familj kom, dom hade kört villse i Falun =) men hittat till slut.*skrattar* ska det var så svårt att hitta hit?
Sen kom min Morbror med kusiner och Mormor. Och så kom Rune så klart....

Alla värkade vara nöjda och glada fast det var så varmt, nu var det bara att vänta på att klockan skulle närma sig 17.00 .

Karin och Christian kommer en lite stund innan vi ska åka i väg till Jax, Roligt att ni ville komma fast ni precis kommit från Dk =


Nu är äntligen Ellen Dagny Jenny döpt snyggt va? Man kommer nog att få höra , hur kunnde ni ge mig dom namnen? Hihihi

Efter själva dopet bjöds det på lite mat. Kyckling med coscos sallad och pasta . Det var gott och maten gick åt fast det var beställt till lite flera en vad som kom så blev det inte mycket kvar. Och det var väl bra om gästerna tyckte att det var gott!

Efter så följde några med hem för att titta på huset och hur vi bor. Emma lekte med Sara och David och det var uppskattat.

Micaela och Zigge stannade också kvar, så kvällen slutade med lite öl och prat i värmen. Alla var nog mer en nöjda med att lägga sig i sina VARMA sängar och försöka sova.

Bilder från dopet och på Emma och Ellen kommer senare......

Tack Söta Malin för att du ställde upp som Fadder till Ellen och Niklas för att du läste vad det nu var du läste för psalm =) Du blir en super bra Fadder till Ellen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()