Hjälp!

Det känns inte så bra just nu! Men det är inte så allvarligt som ni kanske tror nu.....Det är bara det att min lilla bebis ska börja på dagis. Vill det inte i gentligen. Fast vad gnäller jag över hon behöver i gentligen inte börja förens i Augusti 2010 som det varit planerat hela tiden. Men jag vill jobba lite så då får det bli så här. Inte för att jag tror att det är dåligt för henne men hon känns så liten..... Vi kommer att få plats på Målaregården i Skräddarbackan men kommer att stå i överflyttnings kö till Karusellen det dagiset som Emma gick på.

I går var jag och fick en spruta i ögat igen, det gör så J*vla ont och hur lätt är det att kolla in i en J*vla lampa och inte kunna blinka? Men jag överlevde det också. Hoppas bara att jag slipper det nästa månad.

I helgen ska Micaela och Zigge komma det blir roligt, få se vad jag ska hitta på för god mat då då......

Nä nu ska jag kolla lite på resor.

Tjingeling

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjingeling!

Nu är det höst! Som om ni inte har märkt det själva??????? =)

I dag hämtade jag Emma på skolan efter en timme, hon kännde sig dålig och har gjort det nu sedan förra veckan men en Elak mor som man är kör man sin arma dotter till skolan i alla fall! Precis så som jag lovade mig själv att alrig bli.......Men Men

Emma ska rida i kväll också, får se hur det blir med det! Kanske inte så bra med tanke på att hon inte är riktigt pigg. Men vi far ditt i alla fall.

Det verkar som det blir dagis i December i alla fall, Jippi ! =) Då ska jag börja jobba min dagar om inte andreas kommer på att han ska göra om schemat så det inte går, men och andra sidan kan han inte bara ge mig kvällar.
Och på tal om Lidl så  ska ju Romana sluta på Lidl så nu behöver inte Antonios schema passas efter hennes! Fast det ska det väl göra endå?....... Sandra sks bli butiks chef tills Sanna kommer tillbaka det blir nog super bra! =)

I helgen kommer min söta Jeanette och hennes Andreas, det ska bli jätte roligt att träffa dom det var så länge sedan. Ska nog åka och fixa en 30-års present åt henne =)

Har haft Sverige Demokraternas Lands stämma  på tv i dag och det är ganska interesant att lyssna på, det verkar vara lite som att "vända kappan efter vinden" parti. Intresant ! Inget för mig i alla fall.....

Avslutning på simskolan var det i går och Emma fick två nya märken i gentligen var det 3 men Badaren Blå fick hon förra gången. Den här gången vart det Silver grodan och Pingvinen.Känns inte jätte roligt att åka till Skenshyttan och rida i dag, får se hur vi gör.

Vill skicka lite styrka till Karin också, även om jag kanske inte tycker att du gör rätt men vet ju inte heller riktigt hur du tänker och vad som har hänt. Hoppas i alla fall att det löser sig på bästa sätt !Tjing Tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rustad för vintern!

Ett litet inlägg!

Vi har inte köpt några nya vinter kläder till Emma hon får had det hon hade förra året först å främst. Sen får vi se om hon ska få en ny jacka i alla fall. Perra har hittat en på Stadium men jag tycker den var så dyr så vi får vänta med den tills i Januari/Februari.

Så här ser den ut å kostar bara 1500:- och jag som tycker att Ellens nya overall från Polarn och Pyret var dyr och den kostade bara 800:- Men det är dom väl värda mina Prinsessor?Oj nu vaknade Ellen bäst att hämta in henne! Hade planerat att skriva ett lite längre innlägg men det får bli en annan gång!

Tjingeling!Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har varit så dålig på sista tiden!

Ja just det har varit så dålig på sista tiden att blogg , har liksom inte haft något rolig att skriva.....Men nu ska jag göra ett försök, känns som att jag har lite mer "lungn" i kroppen. Det är höst ute adet finns snart inga löv kvar på våra träd och det har varit riktigt kalt nu flera dagar har varit tvungen att skrapa rutan på bilen. Snart får det bli motot värmare i.

Ska fara till Kupolen i dag i  gen för att inhandla ett par snygga stövlar till Emmisen som hon provade när vi var där men som det inte vart att vi köpte av någon anledning "klurar". Var ju till Kupolen i går och lämnade min Mobil i gen för att inte kameran funkade får se hur länge den blir på lagning den här gången?

Ellen är det full fart på, det står nog inte på innan hon kan gå.

Klättra upp på dom små stolarna är inga problem så det dröjer nog inte länge innan jag hittar henne på soffan eller liknande.

Annars har det inte hänt så mycket, vi har haft kalas för Emma på Charlies Lekland, det var uppskattat av alla barn och dom var riktigt trötta efter åt. Mickaela och Zigge har varit här. Göran och Therese var här en snabbis i Söndags men annars flytter det på som vanligt.Hoppas på att kanske snart kunna tapetsera där nere har ju köpt min Älskade tapet.

Så snygg!Men så DYR! =)


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu har jag bestämt!

Att jag kommer att meddela Andreas att jag i alla fall inte kommer till jobbet förens efter nyår. Det har ju inte varit så att jag MÅSTE börja jobba, utan snarare att jag ville komma hem i från lite och det kunnde vara bra för Ellen att vara utan mig lite men det slipper vi ju nu så det är bara att vara hemma och njuta så länge som vi vill.

Ska ringa Kommunen och se när det kan bli aktuellt för dagis!


Hämtade min mobiltelefon som varit på lagning ett tag, men som det ser ut fungerar inte kameran nu så det är bara att åka tillbaka med den i dag! =(

Har pratat med Kommunen och det verkar inte omöjligt att det blir dagis i december senast januari!

Tjingeling!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()