I dag ska jag......

I dag ska jag tala om för min Dc Jon hur jag vill göra och jag är fortfarande i valet och kvalet om jag ska välja Blge eller Falun. Men just känns det som att det lutar åt Falun........ Men det är själv klart att jag skulle villja vara i Blge allt skulle vara så mycket lättare men det skilljer 5 timmar i veckan och det blir ganske mycket i längden. Aja ska grubbla lite till.......

Mina tanker går fortfarande till Sandra & Erik kan inte föreställa mig hur dom mår eller känner men kan tänka mig att dom inte har det lätt........♥♥♥♥♥♥♥

I dag ska Prinsessan Emma leka med Ida P dom kommer och hämtar henne vid 15.00 tiden det blir nog jätte roligt för henne....♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet kan var så orättvist!

Att livet kan vara så orättvist.........Har i dagarna fått veta att en klass kompis misst sitt lilla barn i föddseln. Kan inte förstå hur jobbigt det måste vara efter att ha längtat och kännt sådan glädje i 9 månader och sen få avsluta det på detta tragiska sätt.

Har haft en klump i magen och tängt väldigt mycket på dom, hoppas dom kan finna ro i sin sorg  och att dom snart har en ny liten bebis att se glädjas i.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

November!

I morgon ska jag till Ögon doktorn och kolla mitt, härliga öga. Tror inte att jag ser bättre än vad jag gjorde inna sprutan hoppas bara att jag inte måste ta en till.

Annars är det jul marknad på Skräddarbacks skolan på Torsdag mellan 18-20,00 och det kommer väl att vara spöregn efter som att det ska vara ute.......Optemist ?

Nu till Månadens stora dilemma.......Min Butik som jag jobbar i ska Upphöra-STÄNGA den 31 december 2009. Roligt va? Nej det kan jag väl inte påstå men det var inte helt oväntat det har varit en lågomsättande butik och man har ju trot att den ska stänngas i flera år men nu är det alltså ett faktum. Hur det blir med oss anställda avgörs på ett förhandligs möte med faket på torsdag, och som det ser ut nu så kanske det blir en turårdnings lista med den andra butiken och då ser det genast mycket ljusare ut........Vi får se på Torsdag.

På Fredag ska Emma vara ledig från skolan för då ska vi fara till Söderhamn och hämta Perra som hoppas av där för att gå på Niklas farmors begravning på Fredag förmiddag. Sen blir det Ikea på hem vägen.......

Nu ska jag äta jansonsFrestelse!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaccination!

Jag börjar bli så dödligt less på allt tjafs om att INTE vaccinera sig mot svininfluensan. Vad är det för trams? Det är klart man ska vaccinera sig och sina barn. Det här är ett virus som inte kommer att försvinna och människor kommer att DÖ. Tänk på dom som av någon anledning inte kan ta detta vaccinet ska dom utsättas för en större risk för att enskilda personer inte vill vaccinera sig av anledningar som jag personligen tycker är patetiska......

Vad finns det för anledning att inte vaccinera sig?  Jag är helt för att köra varenda vaccin som finns för att skydda mina barn mot dödliga infektioner och annat virus. Det finns saker i den här världen som är flera gånger farligar än att ta det här vaccinet .

Så nu har jag fått av reagerat mig lite om det här ämnet!

Och vist kan jag acceptera att människor har olika åsikter och funderingar men det här är ett samhälls problem som inte bara drabbar en enskild människa utan kan ha konsekvenser för flera och personer man inte känner. Gammla/sjuka och små barn som inte får ta vaccinet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjo flöjt!

Jo just det, här händer det grejer, men inget jag kommer att ta upp här. Det visar sig om si så där en månad! EN sak som jag kan säga är att Ellen ska inte börja på dagis ännu! Har flyttat fram henne till Maj får se om det finns någon dagis plats då!

Där nere i källaren börjar det likan något nu, i går började perra att lägga det fina golvet så till helgen kanske det kan bli tapet också.

Kakel och klinker till Badrummen är också beställt. Ett bubbel badkar också........=)

Ska åka och beställa tapeter till trappen också, kanske blir det golv till övervåningen också!

Ni ska få se lite bilder så fort jag hämtat kameran från källaren!

HEj hopp

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ellen 1 ÅR

I går fyllde min lilla plutt 1 år tiden har gått så himmla fort.Nu vätar vi bara på att den fegisen ska släppa taget och gå själv. Hon är så feg, att gå länst väggar och möbler eller med gå vagnen är inga problem men det har inte blivit mer en 1-2 steg själv ännu! Emma gick när hon var 10 månader men hon kröp inte heller som Ellen gör! Å det går ju super snabbt.

Bussungen!

Vad händer i hemmet då! Jo jag går lös med penseln överallt allt ska bli Vitt , vitt ,vitt. Inget mera FURU eller någon annan konstig färg här ska det bli VITT.........

Eller ja, jag försöer så gott det går, just nu är den i några rosa nyanser men mer färg så ska det nog bli bra.........Eller?

Min nya klocka måste jag ju också visa! Vist är den fin..........?Nej nu ska jag återgå till min gris rosa byrå som snart ska vara VIT.......

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Djup Ångest!

Ja det är vad jag har. Fick besked om att Ellen har en dagis plats på Målaregården i Skräddarbacken från den 16/11-09 , men nu känns det som att jag inte alls vill lämna min lilla bebis där redan. Jag var inställd på att hon skulle börja i Januari, så nu har jag börjat vakla lite. Ska räkna dagar från fk och semesterdagar få se om vi kan få ihop det utan att hon behöver börja förens i Augusti.

Jag är bra lustig, man kan ju få krupp för mindre. Jag som verkligen vill jobba och har tjatat om det sedan i Juli har nu helt plötsligt ändrat mig........JAG FÅR NÅGOT FEL..........

Jaja jag åter kommer om hur det blir, hon på komunen måste ju tro att man är tokigt......!!!!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()