Midsommar, Vardag och Peace and Love =)

Har varit ganska dålig på att skriva på ett tag, men det har helt enkelt inte funits tid till det. Vad har hänt sedan sist då?

Midsommar i Söderhamn hos Perras syster Micaela och hennes sambo Zigge och lilla Melvin. Och det började med REGN var skulle man befinnas sig fö att inte ha regn? Men det sprack upp och var super väder med klar blå himmel och strålande sol. Det vart lite stressig som vanligt Perras mamma fyller år den 19 juni och det råkar ofta vara på midsommar afton så vi var dit en sväng och det drar alltid ut på tiden och vi som bestämt med Perras farmor (huggormen) att vi skulle ses på förmiddagen och äta lite innan kvällens grillning........Vi vart sena som vanligt.*suckar* Men vi han slänga i hopp en paj och den uppskattades och det vart en lungn tillställning. Senare på kvällen kom Perras Pappa , Anders med sin fru och Christian. Margittas dotter sedan tidigare Sofie kom också. Vi åt grillat, potatisgratäng, klyftpotatis med fetaost, sallad å massa annat. Spelade Kubb i myggen och hade almänt trevligt. Naturligt viss tog jag inga kort.....Dumma mig! =(

På Midsommar dagen åkte vi hem......Var en snabbis till Åsbacka å sa hej då! Kerstin var inge pigg hon hade konstiga knölar på halsen  och en stor knöl i pannan. Vi övertallade henne att åka till sjukan i gen och hon fick en tid på efter middagen.

Väl hemma tog vi det lungt och åt en varsin Pizza =)

Måndag, Tisdag och nu Onsdag har vi städat putsat fönster och städat i gen varit ute och gått och det andra vanligt.

På Lördag är det Ellens dop i Kapellet på Jakopsgårdarna och det kommer att bli super bra. Men som vanligt när vi ska ha dop så händer det något. När Emma döptes för 6 år sedan så komm ingen på Perras mammas sida, för ALLA hade magsjuka! =) Och den här gånge kommer dom inte igen för som jag nämde åvan så var Kerstin sjuk och ni kan inge gissa vad det var för fel på henne ........Jo hon har BÄLTROS det är en for av Vattkoppor . Så efter som att hon inte kan komma och det är osäkert om dom andra har haft vattkopor så kan inga av dom andra komma. Tråkigt men så får det bli.....

Har i alla fall varit och handlat kläder till dopet.


Emmas fina klänning =)

Å en lika dan till Ellen också lite annat , det var ju REA på Polarn och Pyret så då är det bäst att passa på......=)

En trött tjej efter en promenix och kollat på alla tokiga festivalare som har belägrat staden =)

Lunchen i går bestod av Pannkaor och Jordgubbar mumsigt värre!

Sötisen!

Mumma!

Var och handlade lite på ICA MAXI och hittade lite kläder till mina Prinsessor!

Just det vi var på IKEA i valbo innan vi åkte till Söderhamn och då såg jag dom här kopparna och var bara tvungen att KÖPA.......Dom var ju så fina.....Hittade också jätte finna talrikar som jag ska köpa nästa gång.... Oj man ser inte så bra men dom är jätte fina och jätte stora.

Nej nu ska jag städa ännu mer.......

Hej då! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag är sjuk, å det är inte vanligt........

Det är inte sant, jag är genom förkyld.Feber,snorig,täppt ja allt man kan vara när man är riktigt förkyld. Jag har inte tid att vara förkyld,men å andra sidan är det inte så vanligt heller....Hoppas nu bara att det inte håller i sig så många dagar. Det typiska i det hela är att det är SOL i dag och då vill jag vara ute inte sitta här med täppt nästa.

Ska betala klart resan i dag också, sen fick jag ett SMS från Polisen att våra pass har kommit så dom ska hämtas där också.

Det är saker överallt också, så lite städning skulle inte sitta fel. Dammsugare  ska fram den med.

JÄVLA näsa..........


Skrev ett långt inlägg här på förmiddagen, men det försvann.........???? Undrar vart?

Men men jag börjar väl om då!

Det blev inget dammsuget i går så i dag har jag i alla fall gjort det i hallen och ska nu fortsätta i vardagsrum och resten av huset. Ellen sover ute i vagnen och Emma har sin kompis Tove här, skönt att hon får leka lite så hon slipper bråka med mig en stund....=)Tove och Emma.

I dag har jag fixat gardinen till Köket också, så nu slipper vi vara utan det och när det eventuellt kommer så många som vill se hur vi bor nästa helg så kan det vara bra att ha det avklarat i alla fall.

Det blev ganska bra om jag får säga det själv! =) Duktiga mig!!!!!!!

Nej nu får jag nog göra ett ryck med min dammsugare........innan Ellen vaknar i gen.

Hej hopp.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Då är helgen slut i gen!/ Måndag

Och det har bara regnat i 3 dagar i strek! Nu är det sommar Lov och då ska det vara varmt och sol. Roligt för dom som har semester nu då!

Vi har gjort lite annat här hemma, som att riva en halv väg mellan köket och vardagsrummet, det blev bra mycket luftigare och köket känndes större på en gång..
Vill i gentligen ta bort hela vägen till vänster, men just nu får jag nöja mig med att det vart en större dörröppning!

Perra har varit på firma fest så ni kan gissa hur rolig han är i dag......NOT! Men han ska åka till Härnösand i dag endå så.

Nu ska jag titta på tv medans mina barn sover.


 Nu är det Måndag och det Regnar INTE, kan ni tänka er det har ju regnat i 4 dagar så det är blött kan jag säga. Emma jag och Ellen var på en promenad på morgonen och bakom vägverket är det uppbyggda dammar och det är så mycket vatten. Trädgården ser allt annat en bra ut, gräsmattan är inte klippt på flera veckor, måste försöka hinna det innan helgen.

I dag när jag skulle ställa tillbaka soptunnorna så blev jag lite förvånad! Vår plommon träd har rasat, det har varit lite halvmurket och nu när det kommit så mycket regn så har det blivit så mjukt i marken att det inte orkade stå upp längre.

Bra bild? Ligger lite från köks rivningen här också! =)

Ellen ligger ut och sover och Emma fick några glitter grejer  av Niklas som hon leker med och sjunger att hon är en Mars människa.

Det är så tråkigt med sånt här kalt väder, nu vill vi ha sol och värme.

Funderar lite över midsommar affton, vad man ska äta förnågot. Det blir väl regn så det behöver man nog inte oroa sig för! =(

Som ni ser blir det nog Regn Regn och Regn!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skolavslutning 10/6 2009

Det är vad jag har varit på i dag! Och ni kan ju gissa vad det var för väder? Eller det behöver ni inte det är väl bara att tita ut. REGN. Och hur kul är inte det då? På skräddarbacks skolan firas skolavslutningen ute på Fotbollsplanen efter som att dom inte har någon stor lokal där alla eleverna får plats. Alla barn samlas på Fabian för att sedan klass vis gå i ett tåg med fiolspelare främst. Naturligtvis blev det ett litet uppehåll i regnandet när vi är vid Fabian och Emma är inte sen att slänga av sig regnjackan........Men innan dom hunit upp till Fotbollsplane vräker regnet ner. Jag kunnde inte stanna där upp så jag gick ner till klass rummet med Ellen. Programmet blev endel ner kortat och det dröjde inte länge förens barnen kom! Det var lite sång och tårt kalas. Många Mumsiga tårtor.

Bättre väder kunde man ha önskat sig!

Staren Tjejerna! Och en halv Fröken Gittan =)

Tänk att min lilla tjej, efter sommaren ska börja 1:an tiden går alldeles för fort.


På Kvällen var det nästa avslutning i Maser hallen och simskolan.

Emma tycker det är så tråkigt med avslutningar, nu måste hon vara hemma med mig hela dagarna, vi får se vad vi kan hitta på hela sommaren. Längtar tills vi ska åka till Turkiet. Men jag vill ju inte att tiden ska gå allt för fort heller! Moment 22 eller vadå?

Åter till Maserhallen.Avslutningen bestod i lite uppvisning, fröknarna haed ställt upp stolar ut med pool kanten, men det gick inte att sitta där så länge det var såååååååå varmt och Ellen tyckte inte heller att det var så trevlig.=)

Emma var jätte duktig och kan nu SIMMA! Hon var jätte duktig, trode faktiskt inte att hon kunde så bra med det kunde hon. Nu blir det att öva hela sommaren. 3 märken har hon tagit också.

Doppingen, Baddaren och Sköldpadan.

DOPPINGEN Titta under vattnet 3 gånger. Dyka under en rockring eller liknande 3 gånger. Hoppa i från bassängkant eller brygga 3 gånger. Doppingen är det första vatten vanemärket. När du klarat det kan du balansera och titta i vattnet.

BADDAREN BLÅ Dopp-prov Märkestagaren skall doppa huvudet under vattnet fem gånger. Bubbelprov Märkestagaren skall andas in, hålla andan och blåsa ut under vattnet. Detta skall upprepas fem gånger. Glidprov Märkestagaren skall glida i vattnet 5 sekunder med framsträckta och raka armar, ansiktet skall vara under vattenytan. Frånskjut får göras och provet kan utföras där märkestagaren bottnar. Handstöd med platta eller simdyna får användas. Momentet upprepas fem gånger.

SKÖLDPADDAN Flytprov Märkestagaren skall flyta i ryggläge 5 sekunder utan hjälpmedel och göra en rotation till magläge, utan att röra botten.

Och den duktiga mamman hade sönder Diplomet =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen rubrik?

Helgen gick alldeles för fort, vet inte var dagarna tog vägen?

Gårdagens val gick bra för min del =)
Folkpartiet som jag röstade på fick 13,6 % och det är en ökning med 3,8 % från förra gången.

Har kollat lite på hur övriga Dalarna röstade och i Borlänge såg resultatet ut så här.

Sosialdemokraterna är det stor partiet här......Kan faktiskt inte förstå varför man röstar på dom. Någon som kan säga mig några bra argument varför man ska rösta på dom!

I Söderhamn såg det ut så här.

Också här är det Socialdemokraterna som är dom stora annars är det ganska lika mellan dom andra partierna.

Mitt sista Exempel är Norrtälje.


Här är nästan Socialdemokraterna och moderaterna lika stora.

Nej nu får det vara slut med politik på ett tag. Den här veckan är det skolavslutning och vi har varit och köpt skorna som Emma ska ha på skolavslutningen på Onsdag. Hon längtar så mycket min stora flicka. Hon kommer att vara så snygg! =) Ni får inte se ännu det får ni vänta med tills på Onsdag, men en bild på skorna kan ni få!

Vita, dom kommer att vara så snygga efter en skolavslutning på Skräddarbacks Skolans Fotbolls plan =)

Det var meningen att jag skulle ha hunden Flojd den här veckan också, jag har haft honom nu ett antal veckor när Rune har jobbat. Det konstiga med det hela är att Rune är hund vakt åt En Fredrik som jobbar och inte kan ha hunden, men Rune jobbar ju också hela dagar mån-fre. Hur kan man då ha hunden och sen lämna den till en hundvakt i sin tur.....Funderar?
Det är en jätte snäll liten hund men det går inte att lämna honom ensam då ylar han och kraffsar sönder min ytter dörr. Tar jag honom i bilen så hoppar han upp på sätet och då mördar Perra mig om det blir märken av hans klor.....sist när jag hämtade Emma hittade jag honom på hatthyllan i bilen och det var bara tur att han inte var smutsig om tassarna.

Jag sa till Rune för ett par veckor sedan att när skolan slutar kan jag inte ha hunden nå mer efter som att man   blir så låst med honom. Så nu var det sista vecka jag skulle ha honom och då var det tis, tors, fred efter som att jag ska på skolavslutning på onsdag. Men nu ringde han och sa att han tagit Semester den här vecka , ja ha! Varför säger han inte till Fredrik att han inte kan ha hunden och så får han fixa det på egen hand? Konstigt.......

Nu ska jag lägga mig på soffan innan Ellen vaknar..................Eller nej jag såg just en hand sticka upp ur vagnen! =) Härligt med barn!

Hej då!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 Juni dagen då vi Måste Rösta! / Dop planering!

I dag på morgonen har vi varit och Röstat till Eu parlamentet! Jag röstade på Folkpartiet och Marit Paulsen, jag är kanske lite tjatig men men det får man vara i bland.

Det är i alla fall viktigt att gå och rösta och bra att ta med sina barn så dom i tidig ålder får lära sig att det är en rättighet som medborgare att Rösta i val när vi bor i ett demokratiskt land.  Emma var i alla fall farsinerad av alla "Lappar" och vill att vi skulle lägga i flera lappar i kuvärtet, men vi lyckades komma överens om att det räckte med en lapp! =)

Jag kanske ska förtydliga lite om ett tidigare inlägg, om miljön! Jag skrev att jag inte var någon miljö kämpe, å då menar jag att jag kan tycka att det kan gå till överdrift med miljö frågan inom politiken.

Lilla jag tycker att jag gör det som jag kan göra....

 • Jag pappers insamlar och åker i väg till återvinnings central
 • Jag samlar plåtburkar, batterier, glödlampor,brännbara sopor, glas, kompost i egna butar och slänger på varsin plats
 • Har till och med en Miljö bil, men tvingas köra på bensin då vädret kräver det efter som att etanol bil inte fungerar så bra när det är -5 eller kallare =( och att etanol priset har varit så högt.......
Jag tycker att vi är ganska duktiga, där i mot köper jag inte ekologiskt odlad mat bara för att det ska vara miljövänligare. Jag köper det jag vill ha och är priset inte så vannsingt dyrt väljer jag naturligt vis det ekologiska alternativet.

Ska till lägga att  jag tankade i går på Jet då var E85 (etanol) priset 9.34 kr och 95 oktan (bensin) priset 12.74 kr  hela 3.40 kr och det måste vara en sån pass pris skillnad för att det ska löna sig att tanka etanol. Alltså kan jag säga på en gång att det inte är ett alternativ, miljö bilar måste bli enklare och smartare för att man ska byta sin bensin bil.

Mitt fina sop skåp! =)


Brännbart, kompost, batterier,glödlampor och konserver/plåtburkar.

Nu ska jag titta på Tennis på tv -Heja Robin Söderling!Håller ju som sakt var på att planerar inför Ellens dop, och som jag viste skulle det bli en sista minute grej. Nu är det i alla fall bestämt att det ska vara den 27 Juni kl 17.00. 17.00 har ni hört? När började man ha dop 17.00? Men så är det i Borlänge tydligen hade att välja på 15,16 eller 17 och just den här dagen var det 17 som var ledig eller anars fick det bli i Augusti och det tycker jag var lite långt bort!

Och efter som att det är så sent och alla som är bjudna kommer långt i från tängte vi bjuda på något ätbart, inte så konstigt tycker jag. Problemet är att om alla skulle komma skulle det med barn vara ca 50 personer ( bara släkt) *suckar* Och då vill man veta exakt hur många som kommer efter som att man har inte lust att köpa mat till 20 pesoner och så kommer det 10 eller 30! Därför kan man inte ringa och säga att - Jag kanske kommer! eller man kan inte ta med någon extra om man skulle villja det.......

-Karin dig har jag pratat med och vet att ni ska åka till Danmark, så det är okej vi får höras närmre! =)

Vet man inte om man kan komma när man får inbjudan ringer man inte förens sista dagen för anmällan,  alltså den 17/6-09 som det står på kortet. 

Nej nu gnäller jag i gen! =( måste sluta med det! Hoppas i alla fall att så många som möjligt kan komma! 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Från det ena till det andra!

Sitter i soffan och tittar på SuperNanny på Tv 4. Och får mig offta en tankeställare, och dåligt samvete när jag kommer på mig själv att kanske ha varit lite hård mot Emma.  Det är verkligen nyttigt att titta på det där programmet man kan lära sig ett och annat.....

Nu över till något annat. NU när jag sitter här i soffan måste man ju ha något att tugga på, så lite Naturchips och dipp det är mumsigt. Var till Ica Kvantum på Kupolen och när jag var där vid Chips hyllan så fans det bara OLW's dipp och den gillar inte jag. Jag vill ha Esterellas Dill dipp men när det inte fans fick jag ta OLW's. Och nu sitter jag alltså här och tycker att det inte är så gott........ Villket problem va?

              Gott! =)

Inte Gott! =(

NU ska jag titta klart på programmet!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Rösta 7 Juni?

Ja der börjar närma sig Bästföre att rösta, inte många dagar kvar. Men jag tror att jag har bestämt mig för vad jag ska röst på. Jag har en del krav i mitt lilla liv och det är ....


 • Att man som familj ska kunna bestämma frit hur man vill ta ut föräldrar ledigheten.
 • Att det finns bra vård när man blir sjuk och att det ska bli lättare att söka vård på annat håll, tex i annat land el kommun.
 • En bra skola som främjar barn med svårigheter men också de barn som har det lätt för sig.
Tyvär är jag ingen miljö kämpe! =) Vist vill jag ha en bra miljö, men jag tycker att Sverige redan gör så mycket och vårt lilla land kan inte bekämpa alla värdens miljö problem. Lite motta får det faktiskt vara. Alltså kan jag på en gång säga att jag inte kommer att kunna rösta på det Röd/ Gröna det har blivit allt för Grönt för att det ska passa mig.

Nej min röst kommer att hamna hos Folkpartiet och Marit Paulsen......

Någon som har åsikter om detta?

Info om Folkpartiet, Det här är saker som dom vill genom föra:

Jämställdhet


 • Bekämpa lönediskrimineringen – lika lön för lika eller likvärdigt arbete.
 • Höja de kvinnodominerade yrkenas status.
 • Tillsätta fler kvinnliga chefer i offentlig sektor. Bekämpa våldet mot kvinnor.
 • Stoppa handeln med kvinnor.

Jobb och Företagande

 • Fortsätta att sänka skatterna på arbete och kapital, både för företag och människor.
 • Fortsätta att förenkla reglerna för småföretagare ("3:12-reglerna"). Ta bort värnskatten.
 • Avskaffa dubbelskatten på aktier.
 • Införa euron i Sverige.

Skola och Utbildning

 • Införa betyg från årskurs sex.
 • Återinföra lågstadiet och lågstadieläraren.
 • Avskaffa det individuella programmet och föra resurserna till grundskolan.
 • Att grundskolan ska garantera elever fysisk aktivitet vid minst tre tillfällen per vecka.

Vård och Omsorg


 • Skapa förutsättningar för trygghets-boenden, som ger trygghet och samvaro även för de riktigt gamla som inte behöver mycket vård.
 • Garantera äldre rätt till god omsorg genom en värdighetsgaranti.
 • Ge bonus till landsting som kortar vårdköerna och klarar vårdgarantin.
 • Att patienten själv ska få välja husläkare/vårdgivare i primärvården.
 • Använda mer sjukförsäkringspengar i vården för att korta köer och ge patienter vård snabbare och effektivare.
 • Åtgärda bristerna i vården och omsorgen av personer som drabbats av psykiska problem.

Miljö och Klimat

 • Stoppa kärnkraftsavvecklingen och tillåta ny kärnkraft.
 • Avveckla kolkraften och minska användningen av olja och naturgas.
 • Bevara de orörda älvarna. Förbättra sjöfartssäkerheten i Östersjön.
 • Främja bränslesnåla fordon av alla typer. Införa fungerande, efterlevda och mer restriktiva fiskekvoter i Östersjön. Förstärka EUs miljöarbete genom bl a kemikalielagstiftningen.
 • Inrätta fler naturreservat och marina reservat.

Trygghet och Brottsbekämpning

 • Ha snabbare och tydligare insatser mot ungdomsbrottslighet och ungas missbruk.
 • Att alla brott ska utredas, även de när förövaren inte är straffmyndig.
 • Att det ska vara nolltolerans mot våld mot kvinnor och trafficking.
 • Ha tydligare insatser mot hatbrott, hedersrelaterade brott och sexualbrott.

Integration

 • Reformera mottagandet av nyanlända.
 • Betona värdet av det svenska medborgarskapet som ett samhällskontrakt.
 • Införa krav på deltagande i en medborgarskapskurs för medborgarskap.
 • Införa krav på kunskaper i svenska för medborgarskap.
 • Möjliggöra en medborgarskaps-ceremoni för blivande svenska medborgare.
 • Avskaffa möjligheten till dispens från undervisning i skolan.
 • Öka kontrollen av friskolor för att säkerställa att den svenska läroplanen följs.
 • Höja meritvärdet av utländska språk vid anställning inom offentlig sektor.
 • Att avidentifiering av ansöknings-handlingar till alla offentliga arbetsgivare ska vara obligatorisk.
 • Införa försöjningskrav vid anhöriginvandring.
 • Ha en human flyktingpolitik där asylrätten värnas.

Det här tycker jag låter bra, i många pungter tycker jag lika.

Hej då!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag är inte förvånad!

Sitter och tittar på Aftonbladet och ser en artikel om Äntligen hemma huset som är till salu för 12 mljoner kronor! Och Martin Timell är så besviken på att de bara kommit in 2 bud och dem på under utgångs priset. Som sakt jag är inte förvånad. Vist är huset fint till viss del men många av rummen är speciella med möbler som är gjorda för dessa rum. Barn rum osv . När jag köper ett hus vill man göra det till sitt eget, även om det är fina tapeter osv så vill man tapetsera om mm.  Och Priset jag fattar inte 12 Miljoner, vist det ligger på Lidingö men det finns andra hus där som jag häldre skulle köpa och de kostar BARA mellan 5-7 Miljoner. Ja vad ska man säga! Inget hus för mig och prislappen är ju inte san!

Hej Hopp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen och lite till!

Vad har hänt sedan sist? I Fredags kom Hebbe och Malin. Freddan skulle lacka motorhuven på sin bil och vänster fram dörr. Och dNytt inlägget gick så där, det vart rätt färg men inge mer än det. Här skulle det har varit en bild men jag hittar inte min kabel till telefonen så vi får vara utan.........Undrar var den har tagit vägen?

Helgen har bjudit på under bart väder, så lite sol har man fått på sig även om man är blekare en en död, så kanske man ser mindre död ut nu! Emma där i mot börjar att bli riktigt brun. OCh man kan inte bli annat när man springer ute i bara bikini hela helgen.

I fredags på förmiddagen var vi till Ikea och skulle köpa skåp till köket men det var så mycket folk och lång kö på köks-avdelningen så vi orkade inte vänta........Så det får bli en annan gång. Men bara för att det inte vart något där inebär det inte att vi inte köpte en massa annat! =) På vägen hem åkte vi in hos Göran & Therese för att låna en Gå-stol till Ellen.
Lördag var bara varm, vi var hemma och gjorde inte mycket. På kvällen Grillade vi och 19.30 ar det Speedway Gp från Ullevi så det tittade jag på.

 1. Emil Sayfutdinov
 2. Jason Crump
 3. Antonio Lindbäck
Totalt:

01 Jason Crump 52
02 Emil Sayfutdinov 46
03 Andreas Jonsson 39
04 Nicki Pedersen 34
05 Tomasz Gollob 31
06 Greg Hancock 31
07 Fredrik Lindgren 30
08 Kenneth Bjerre 23
09 Leigh Adams 22
10 Rune Holta 22
11 Sebastian Ulamek 19
12 Hans Andersen 17
13 Grzegorz Walasek 17
14 Antonio Lindback 17
15 Chris Harris 16
16 Jaroslaw Hampel 9
17 Scott Nicholls 6

Söndag Mors dag och jag fick packet av mina fina barn.....Ett spel till Wii Så glad.=)
 Måndag och jag, Emma och Ellen åkte till Falun för att hälsa på Bea och hennes nya bebis Robin.

Han var så söt och liten.....Ellen  känndes jätte stor! Massor med hår hade han. Vi var inte där så länge, hade inte så mycket att prata om verkade det som. Dom hade i alla fall värdens största katter, dom var som två mindre hundar. Och Katt hår överallt. Jag är ALLERGISK mot att det är katt hår överallt! =(  Åkte en sväng till Butiken men det var bara Andreas där så vi hadlade lite och åkte sen hem i värmen.

Det är så varmt i huset, svårt för lilla fröken att sova och Emma har blivit varm och kall ivatten spridaren så hon hostad i hjäl oss i natt! Stackars Emma. Inte roligt och i morgon ska dom till Slätta badet med klassen hoppas på SoL.....och VÄRME!

Nej nu ska jag äte Potatis och purjo soppa och sen dammsuga! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()