Tiden springer i från mig!

Yes ! Det är just vad den gör. Tiden alltså, springer i väg! Jag hinner inget jag bara blinkar så har hela veckan gått. Det är redan Torsdag i morgon och Emma har sista simträningen för terminen, som avslutas med Utmanaren på Söndag!

I dag har jag varit till Tandläkaren med Emma där dom sa det jag väntat på länge . Det blir tandställning osv . Kallelse till spec tandvården kommer februari/ mars.

Utvecklings samtal med Linda om Ellen han jag med ! Där var allt bra inget speciellt att ta upp ! Skönt . ;)

Hem och skulle baka saftens bullar men glömde naturligtvis köpa safran så det blev lyx bullar i stället . Barnen bakade pepparkakor!

Nu skulle jag ha sovit för länge sen men så blev det inte sommar väl när jag ska gå upp !

Fredrik tog jobbet i Linköping , så då måste vi snart åka ditt och hälsa på! Kul och roligt för honom med nytt jobb !

Nej ! God natt !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1:a advent!

Det är det i dag! Har plockat fram stjärnor och allt men har ingen jul känsla för 5 öre! Jag tog undan alla tomtar i gen och har inte satt upp några jul gardiner! Men jag är nöjd och det blir inte roligare än så här!

Julen firar vi i Söderhamn hos Farmor och Farfar. Så vi får se om vi tar fram någon gran, troligt vis inte!

Har köpt lite julklappar. 2 till Ellen och 2 till Emma. Några är på vägg på posten!

I går var vi till Lager 157 . Köpte en overall till Ellen för 150 och vantar för 60 kr. Emma fick ett par täckbyxor för 150kr jag är nöjd!

Må prima å ät ballerina!!!!! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är synsk eller bara människokännare?

Hänt en del på jobbet! Saker jag listat ut för länge sen! Hade jag vart Bc har jag haft en Plan B när det här började bli jobbigt på allvar! Men det är ju jag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu gick jag in i väggen!

Den senaste tiden har vår ekonomi varit ganska dålig! Eller hur ska jag säga ! För när vi skulle låna pengar för att göra vårt badrum och vi värderade om värt hus, vart vi grund lurade av banken! Så vi betalar jävligt mycket i lån nu fast tanken var att vi skulle betala mindre! Jag blir lite ledsen när jag tänker på hur det blev!

Både jag och Perra får bra lön! Medelklass skulle jag vilja säga. Men just nu känns det som vi betalar bort det mesta på lån till banken!

Det är nu dax att byta bank och gå vidare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Man kan inte lita på någon!

Att jag aldrig lär mig! Jag ska börja med lite bakgrunds info!

I Söndags sa jag till Stf att jag inte skulle ta hand om yoghurten i handfatet för det var inte jag som lagt det där! Naturligtvis inte på blodigt allvar men det blev inte av och när hon frågade så slank det ut! På måndagen skriver S ett info blad om lite allt möjligt och ett stycke handlar om att man ska ta reda på efter sig och andra om det behövs! Vist det är jag med på, och har alltid varit men i det här fallet handlar det om vad jag sa till Stf på Söndagen !

Jag ska ta det med henne så fort vi ses och Bu har jag lärt mig att säg inget till henne någon sin mer! Och hennes klagan kanske kommer i S öra snart! Det ska hon nog få veta!

Slut på klagan!

Är bara så jävla arg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

När producerat vs Lidl !

Vad är det med alla som vill äta närproducerat ? Jag har inte fattat den grejen! Det är ett evigt tjat om När odlat och När producerat! Man ska äta nyttigt! Gäller det allt man stoppar i munnen då eller? Visst den nyttiga delen fattar jag !

Jag skulle vilja se den som betalade för en när producerade oxfilé ! Hur mycket skulle inte det kosta? När en från utlandet kostar 149-199 kr/kg!

Jag är helt med på att inte äta så mycket halvfabrikat men det får inte gå till överdrift, det är ju inte så att jag inte kan äta tex Falukorv! För det är ju halvfabrikat för den steker man ju bara precis som köpta köttbullar! Men dom gillar jag inte!

Har dock väldigt svårt för dom som äter på tex Mc Donalds , MAX eller liknande och sen funderar varför dom går upp i vikt och pengarna försvinner!

Nej , När producerat i all ära. Självklart tycker jag att det ska finnas lokala bönder osv . Men det ska väl inte vara en klass fråga att kunna köpa mat från sin lokala bonde! Eller det ska inte vara så svårt för denna bonde att sälja sina varor att det måste kosta skjortan för köparen ! Har dock inget bra svar på hur det skulle kunna fungera på ett bra sätt!

Jag köper den mesta av min familjs mat och hushålls varor på Lidl . Stor del är kanske att jag jobbar där men även om jag skulle sluta så kommer jag fortsätta att handla där!

Mycket av varorna är så mycket bättre kvalitet än tex Ica, Coop eller Willys!

Jag kan ta några exempel:

Lidls Spagetti den är billig kostar någonstans runt 4 kr och är den bästa den klibbar Inte och smakar bra!

Milbona Mjölk från Svenska Kor och gårdar . Ja det är inte Tysk mjölk!

Pump tvål har inte hittat någon bättre! Luktar gott, man torkar inte ut och är billig!

Maskindisk medel kostar 17-18 kronor och enligt mig blir det lika rent som med Yes!

Det finns så mycket bra grejer, bara folk skulle våga sig in i Butiken och ta sig tid att titta och prova ! Allt finns inte men till och med innan Lidl fans så var jag tvungen att åka till fler butiker när jag skulle handla och jag gör det nu med! Det brukar bli Lidl, ÖB , Ica och säkert någon mer!

Jaha det var ett litet inlägg om Mat som vi alla måste ha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag i dag!

Sitter i soffan och har egentligen inget att göra för utom .......... Städa köket, bädda sängar, hänga tvätt, städa toan osv. Ska hinna duscha också innan jobbet!

3e kvällen på rad nu! Det börjar kännas kan jag meddela. Ändå gick det bättre i går det kändes inte såååå segt som i måndags!

Tog förresten en snattare i går eller rättare sagt en Hel Familj! Hoppas jag slipper se dom något mer! Man blir så Jävla arg!

Har bakat lite bröd i dag till helgens mys frukostar!

Borde egentligen fixa mina naglar men har ingen ork alls !

Ska kolla lite på Twilight ! Sova en stund kanske ? Borde inte men det känns som det behövs!Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Huvudlöss!

Yes! Nu har dom kommit i gen! Som tur är känner Emma det på en gång!

Så i morse när vi var på väg till skola / dagis ! Då säger hon -Mamma det kliar..... Och sagt och gjort, vist hittade jag flera ägg och en stor lus !

Medans jag åkte med Ellen till Dagis så fick Emma stanna hemma med lusmedel i håret. Hem å skölja ur och kamma håret där jag hittar dom otäckingarna! Men nu har jag nog plockat ur äggen och lussen. I väg till skolan med henne. Hoppas det inte finns några mer eller att någon överlevt.

Har lagat mat till Karusellen - Potatis och purjolöks soppa !

Ska hänga i soffan en stund!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag Morgon!

I dag är det Måndag! Hur roligt är det då? Jobbar kväll hela veckan! Schemat för veckan ser ut som följer:

Måndag: jobb 15.15-20.15 och innan set ska jag vika ett mindre berg med tvätt! Emma är i skolan , Ellen är hemma med Pappa.

Tisdag: Barnen är på Dagis/Skola. Jag jobbar 15.15-20.15

Onsdag: Barnen är på Dagis/ Skola. Jag jobbar 15.15-20.15

Torsdag: Barnen är på Dagis/skola. Jag jobbar 15.15-20.15 . Julmarknad i skolan !

Fredag: jag jobbar 13-18 barnen på skola och dagis . Helg

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb helg!

Trött till Tusen! Ska snart inta en Pizza.

Jobba på helgen borde förbjuds, eller ? Måste man handla på lördagar och söndagar? I alla fall skulle det räcka med att ha öppet till 15.00!

Och om det inte skulle vara nog så Smsar S och säger att P har feber så hon måste kanske vara hemma i morgon ? Ja ha så om Perra är sjuk en helg så kan jag vara hemma? Tror inte hon skulle god ta det !!!!! Ska diskutera det med några fler!

Nu är det bara 7 dagar kvar tills ledigt! =(

Vädret är konstigt i går började dagen med flera Minusgrader och jag trodde nästan det skulle bli snö! När jag åker hem från jobbet 20.15 så spö regnar det! I morse var det 4 plus grader! Men snor halt! Parkeringen utanför jobbet har varit en is gata!

När kommer snön? Någon som vet?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag!

Zzzzzz redan trött! Jobbar helg !

Har handlat mina två första julklappar !

Inget mer spännande har hänt !

Kan inte ladda upp bilder , sur jag blir!

Må gott igelkott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kidnappning Ida Lindholm!

Yes i går kväll kidnappade vi Ida på jobbet ! Hon ska nämligen lämna oss för att börja jobba i Göteborg, det öppnar en ny butik på avenyn och ditt ska hon! Jag kommer sakna henne enormt!

Det gick i alla fall till så att vi har fixat och trixat så att Ida skulle jobba kväll för att vi skulle kunna kidnappa hem nät hon kommer ut ur butiken vid stängning!:) Det som blev ännu bättre var att Sandra blev sjuk och Ida var tvungen att stänga! Vi möttes upp utan för butiken och när Ida låst och gått in på kontoret så låste vi upp och gömde oss i Pant rummet! Stefan sms att hon är tvungen att gå och kolla att det är låst! Då hoppar vi fram och skriker!

Behöver jag säga att hon blev rädd och helt kritvit i ansiktet!

Sen for vi på bakfickan och åt och snackade lite! Det var lyckat och vi kommer sakna henne!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 November är ingen vanlig Dag för det är Min födelsedag!

Ja så är det! Min födelsedag hela 34 år har jag hunnit bli! Det blir inte något speciellt firande bara lite tårta, men det räcker gott och väll! Jag är nöjd!

Jobbade 6-10.30 i dag ett jätte pass men man blir trött av att gå upp 5 tur det inte är allt för ofta!

Perra lämnade tjejerna på respektive ställe och det gick ju också bra, eller varför skulle det inte göra det?

Hem och kollade lite på julklappar på Nätet! Det blir nog mest mjuka paket i år! Trist men tycker att tjejerna har så mycket leksaker och det är onödigt att köpa massor med saker som sedan bara ligger på hög !

Just nu sitter jag i Maserhallen och kollar på Emma som nötter fram och tillbaka i simbassängen !

Hej hopp

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I dag har jag varit duktig!

Barnen på dagis och skola och jag började dagen med att somna på soffan ! *suck* men har i alla fall hunnit med att hämta packet åt Karusellen , betalat räkningar rapporterat fack avg till kommunal och Skatteverket ! En produktiv dag jag som alltid brukar vara ute i sista stund med det! Just det jag har lagt in lönerna också och den här gången ska det bli rätt !

I morgon blir det en kort arbeta dag , jobbar 7-11.30 skönt men jag jobbar helgens gris pass så jag får mitt jag med!

Dagens middag kommer bestå sv Broccoligratäng och fläskkotlett en riktig Lchf middag! Det behöver man!

Nu ropar tvättmaskinen på mig!

Må bäst, flodhäst! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En vanlig Tisdag!

I dag har barnen varit på Förskolan och Skolan!

Ellen hade Skogs dag som innebär liten rygga med liten smörgås, frukt, varm choklad och vatten! Lunch har fröknarna med sig bestående av Soppa, kokt korv eller Pizza bullar! Sen är dom i skogen hela dagen! Härligt är så nöjd med det val av förskola vi gjort genom att välja Ett litet dagis (15 barn) och ett Fam kooperativ !

Min stora flicka Emma 9 år har varit i skolan . Utvecklings samtal är ju så mycket mer än när jag var barn . Mål att uppnå , egna mål att uppnå mm. Men jag är glad att det ser ut som det gör nu för det finns ingen chans i värden att hon inte klarar skol planens mål även om Jon behöver mer hjälp!

Inte som när jag var liten, och man menade att det löser sig ju äldre hon blir!

Min dag har bestått av bokföring !

Dagens middag blir fisk soppa! Barnen älskar det!

Hej hopp

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vardag!

Igår var det kändis mingel och champagne ! I dag är det högar av tvätt och glamour middag bestående av Stekt fläsk potatis och löksås!

Tänk om varje vecka kunde vara så!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mama Gala 2011

I går på fars dag var jag på mama Galan 2011 på Barns i Stockholm ! Och det är så inte Jag som man kan komma! Men det var roligt, och faktiskt roligt att se alla kändisar ! Själva Galan var väl inget att hänga i en julgran ! Att stå upp så länge var ju rena döden för mina fötter och då kan jag bara tänka mig hur det var för dom stackare med stora magar!

Sen tycker jag att inbördes beundrar klubbar är lite FÖR mycket! Klarar inte allt hurtigt snack om att hinna hit och ditt ! Hade jag alla deras pengar så vist då kan jag också vara en super mamma på höga klackar och stors hår! ;)

Kvällen räddades dock att jag nästa sprang in i Marcus Birro!

Tåg resan hem var lite seg men det gjorde inget och det blir snart en resa till huvudstaden i gen, saknar den så!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Simträningen med duktiga Emma!

Sitter i simhallen och tittar på min otroligt duktiga 9-åriga dotter Emma när hon sim tränar ! Det är jätte roligt att se hur duktig hon har blivit och jag förstår om hon tycker det är jobbigt i bland. Men efter tävlingen som verkligen var en tävling i Mora där hon vann en brons medalj så vill hon ju ha Guld så klart! Nu den 4 dec är det utmanaren det är en tävling här i Blge men man tävlar mot sig själv om en bättre tid! Det är bara Guld tider som räknas i Emmas värld så det siktar vi mot!

Just nu är det lite turbulent i sim gruppen.

Amanda har väl tappat intresset lite och slutar nog så fort hon får för sina föräldrar .

Alexandra går nog mest för att Amanda går.

Linn tycket det är kul men är lite feg kan inte dycka från kanten.

Tilda vet faktiskt inte varför hon går simmar på tok så dåligt gör mest som hon själv vill!

Ida tycker det är roligt är med på tävlingar som emma men hon är lite rund!

När Amanda och Alex är där tappar Emma lite fokus!

Hoppas verkligen Emma fortsätter med det här!

Hon sa i morse - mamma jag vet inte om jag vill sjunga eller bli simproffs! Hoppas simproffs !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3-år!

Jag är så långsam ! I Fredags var det 111104 och det var ingen vanlig dag för det var Ellens 3-års dag! =) Älskade unge!

Att det är redan 3-år sen min lilla princessa föddes? Var har tiden tagit vägen det känns som att det var nyss hon kom men än då sååå länge sedan känns som hon alltid har funnits hos oss! Hon är en så stark person med massor med vilja att bestämma och ha koll på ALLA!

Full av liv och så jobbigt när något inte blir som hon vill eller har tänkt sig!

Det går helt enkelt inte att älska denna lilla tjej med sitt ostyriga vita hår !

Vi Älskar dig Ellen Larsson

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()