Tjingeling!

Nu är det höst! Som om ni inte har märkt det själva??????? =)

I dag hämtade jag Emma på skolan efter en timme, hon kännde sig dålig och har gjort det nu sedan förra veckan men en Elak mor som man är kör man sin arma dotter till skolan i alla fall! Precis så som jag lovade mig själv att alrig bli.......Men Men

Emma ska rida i kväll också, får se hur det blir med det! Kanske inte så bra med tanke på att hon inte är riktigt pigg. Men vi far ditt i alla fall.

Det verkar som det blir dagis i December i alla fall, Jippi ! =) Då ska jag börja jobba min dagar om inte andreas kommer på att han ska göra om schemat så det inte går, men och andra sidan kan han inte bara ge mig kvällar.
Och på tal om Lidl så  ska ju Romana sluta på Lidl så nu behöver inte Antonios schema passas efter hennes! Fast det ska det väl göra endå?....... Sandra sks bli butiks chef tills Sanna kommer tillbaka det blir nog super bra! =)

I helgen kommer min söta Jeanette och hennes Andreas, det ska bli jätte roligt att träffa dom det var så länge sedan. Ska nog åka och fixa en 30-års present åt henne =)

Har haft Sverige Demokraternas Lands stämma  på tv i dag och det är ganska interesant att lyssna på, det verkar vara lite som att "vända kappan efter vinden" parti. Intresant ! Inget för mig i alla fall.....

Avslutning på simskolan var det i går och Emma fick två nya märken i gentligen var det 3 men Badaren Blå fick hon förra gången. Den här gången vart det Silver grodan och Pingvinen.Känns inte jätte roligt att åka till Skenshyttan och rida i dag, får se hur vi gör.

Vill skicka lite styrka till Karin också, även om jag kanske inte tycker att du gör rätt men vet ju inte heller riktigt hur du tänker och vad som har hänt. Hoppas i alla fall att det löser sig på bästa sätt !Tjing Tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback