110316

Nu har mitt nagelkitt kommit, jippi hoppas det bu inte är allt för svårt att göra ! Nu är det bara ett nytt jobb som fattas sen skulle livet vara underbart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

110310

Inget Nej tack mail i dag heller! Är det ett bra tecken?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

110308

Snart jobb i 5timmar lusten har inte riktigt infunnit sig, undra varför ? Jobbet jag sökt har inte hör av sig, inget nej tack mail och sista ansöknings dag var i fredags. Hoppas hoppas hoppas. Perra vill åka till Forsmark , det skulle vara så bra om jag fick ett dag jobb, livet skulle bli lite lättar då. Som idag tex Emma har simning och ingen av oss hinner vara med så grannen Karin ska skjutsa henne! :( jag vill ju vara med henne. Men så är det när man jobba så här! ont i naken har jag också inte roligt! Funderar på att boka en Helsingfors kryssning, ska prata med miccis och Sigge om dom vill följa?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

110306

Vm i sidor fortskrider och jag är bänkad framför tv, inte till allas uppskattning men det får dom ta! I dag är det mycket Vasaloppet, skidskytte, herrarnas 5 mil och lite alpint, mycket att hinna se. I morgon är det åter till jobbet men eventuellt bara för en vecka! Hoppas också på ett positivt besked under veckan! Jaha Jörgen Brink vann Vasaloppet 2011! Grattis! Funderar på om jag ska inhandla ett Start Gel kitt för mina naglar , det blir så ofantligt dyrt att gå och fixa dom var 2-3 vecka skulle vara så mycket lättare att fixa dom när man vill!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

020311

Semester hela veckan, det är sportlov och Emma är ledig från skolan. Ellen är på dagis främst för att hon vill det och för att jag ska hinna göra något här hemma! Har sökt lite nya jobb ett är sista ansöknings dagen på fredag jag hoppas , det är en affär som har öppet 7-17 och 10-14 på lördagar der skulle vara super . Det andra är också en butik som har öppet 8-17 mån-fre det är precis det jag vill ha ett jobb som bara är på vardagar och stängt alla röda dagar! Jag skulle nästan kunna be till Gud om jag fick något av de här jobben! I söndags var det en dokumentär på svt om ungdomar som utburnas på arbetsplatser, och största delen av programet gick åt till Mc donalds och det är väl allmänt känt att det inte är optimalt att jobba där? Och Lidl fick en liten del av programet där en ställis uttalade sig om att man tvingades att skriva på ett papper om att kasan stämde osv till viss del hade han väl rätt men jag kan tycka att det finns värre saker att ta upp en det. Är bara så trött !!!!! Skid VM försätter och det går väl inte så jätte bra tycker nästan lite synd om vallarna ,hoppas på bättre lycka i dag!!!!!! Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()