Dagen efter!

 Ja ha , i dag är det alltså dagen efter, å jag har sovit som aldrig förr i natt. Vaknade kl 06.00 av att Rune bankade på ytter dörren. Jag som alltid brukar vara vaken när han kommer med Floyd. Men icke jag sov. Men när jag väl vaknade kännde jag hur ont jag hadde i och runt om ögat. Det känns som om jag har fått en mega smocka på ögat. Men det är ju bara att härda ut. Det är något jag får vänja mig med.

Emma har en kompis här i dag skönt å slippa ha henne efter mig när jag inte känner mig riktigt 100

Är man inte snygg så säg! =)

Pupillen är fortfarande stor !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Längtar inte till Tisdag!

Länge sedan jag skrev något, har liksom inte haft tid................Stressigt att vara småbarns förälder *Skrattar* Vad har hänt då?

Mitt högra öga är ju inte så bra, var och gjorde kontraströntken och med det kom ju ingen amning på 24 timmar, lånade en bröst pump, å det gick faktiskt bra att pumpa ur. Fast jag trodde att det inte skulle gå! Men det var ju inte det stora problemet, utan det vara att få En jätte sjuk Ellen att dricka nappflaska, och det gick inte alls.

Hoppsan nu vaknade lilla princessna måste ta henne får skriva mer i morgon.......Suck.....I dag har jag och Ellen spenderat dagen på Falu lasarett, jätte roligt ska ni veta. Nej då ellen var jätte snäll så det var inga problem med henne. där i mot så gjorde jag ju den där ögon behandlingen som var mindre rolig. Försök titta in i en lampa utan att blinka så kan ni nästan känna hur det känns för utom att ni kommer att kunna blinka och det kunnnde inte jag. Så nu ser mitt liv ut som följer...............1 gång i månaden ska jag dit och göra samma groteska behandling.........Ser inte fram i mot det.

Så fort jag hittar sladen till min telefon ska ni få se hur snygg NOT jag var i dag med min mundering på ögon op i dag =)

I morgon kommer Perra hem från Oskarshamn och ska inte dit någe mer heller, utan nu blir det Härnösand i stället men då får dom firma bil så jag slipper åka spruttebangbang nå mer.......*Glad*

Ska försöka hitta något intresant att sova till nu på tv......

Ja just det tydligen är det inte så många som läser bloggen i alla fall =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ellen har feber!

Nu är det Ellens tur att ha feber! 39,4 och jätte glansig på ögonen.Det har varit en ganska jobbig natt för henne, faktiskt första natten som vi har varit vakna..........Hoppas att det inte blir så långvarit.

Nu ska vi snart gå och hämta ett paket på Jax med förhoppningsvis byxor i rätt längd till Emmis pemmis!

Min J*vla näsa rinner som ett vatten fall, den gör mig galen! Har precis kommit hem från jax dit vi gick för att hämta ett litet packet med 2 par byxor till emma, men dom var alldeles för stora så det är bara att skicka tebax.........tråkigt hon vart besviken!

Ellen sover i vagnen hoppas hon gör det i ett par timmar så att hennes feber går ner något och det blir en bättre natt.

I morgon kommer Perra hem hoppas att det inte blir så sent..........Bra om dom får åka hem tidigare en vad som är tängt. Börjar bli lite nojig in för Fredagen men det går nog bra. Förhoppnings vis kommer Mamma och Hasse å det blir lite roligt sen är det Blge Marknad så den ska vi väl göra en tripp till. Nu ska jag börja göra lite Lunch, får se vad jag kan hitta på!


Annica ! Det är roligt att du vill läsa min blogg. Hoppas att du oxå skaffar dig en! =) så jag kan läsa vad som händer i erat liv. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

SkärTorsdag!

I dag börjar Påsken! å Emma är inte frisk ännu, vist jag ska inte klaga för att mina barn är aldrig sjuka......peppar peppar! Vist har emma haft lite feber någon dag och varit lite snuvig någon gång men aldrig haft feber i en veckas tid och varit helt liggande! Det är skönt att hon har varit så frisk.

Har varit till Apoteket och köpt alvedon passade på att gå in och köpa en fin Påskgrupp på Blomsteraffären, ska ta en bild och lägga upp lite senare.

Var till skolan å hemtade Emmas påsk kyckling som hon har syt den är så fin!

Perra har åkt till Blge sjukhus och hämtat en bröst pump, det ska bli roligt att prova den!

Glad Påsk Alla!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ÖGON & Sjuk Emma!

Det är helt otroligt men jag var till ögon i Blge i måndags och som vanligt när jag är där går allt i 190.......så man hinner ju inte tänka! Det vat en akut tid till Ögon i Falun där det vart tvär  nit........Meningen var att jag skulle göra en Kontraströntgen..

Fluoresceinangiografi utförs för att kartlägga blodcirkulationen och blodkärlen i ögats näthinna och åderhinna, för att se om där finns förändringar som är tillgängliga för behandling.

Men det vart inte så efter som att det är en radioaktiv vätska som sprutas in i blodet och det över förs i bröst mjölken så man får inte amma på 24 timmar! Jätte roligt hur ska det gå............Ska i alla fall hämta en pump i morgon så jag kan pumpa ur den " smittade" mjölken!

Nytt försök görs Fredag den 17 April kl 10.00

                        

Emma

Hon är så sjuk, jag har aldrig varit med om det här.I dag bar det i alla fall i väg till Vårdcentralen för en besiktning, men dom hittade inget fel. Antagligen bara ett agresivt förkylnings virus! Inte roligt med 39 graders feber sedan i lördags.
Hon får vila, så det blir ingen lång utflykt den här helgen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Annika Östberg

Nu har hon fått komma till Sverige!. Jag tycker att hela den här historien är konstig, det skulle lika bra ha kunnt utspela sig i Irak eller något annat land som inte har utlämnings tillstånd. Det jag undrar är varför har det tagit så lång tid??????? Människan har ju suttit i finkan i USA i 28 år.


DÖMD FÖR MEDHJÄLP TILL MORD PÅ POLIS

  Annika Östberg är född 1954 och uppvuxen i Stockholm.

  På sextiotalet flyttade hon till Kalifornien med sin mor Maj-Britt.

  Under skoltiden hade hon problem och rymde till San Francisco där hon fastnade i heroinmissbruk.

  Efter ett äktenskap med en amerikan fick hon efternamnet Deasy.

  1981 Sedan höll hon ihop med knarklangaren Bob Cox.

I april 1981 bråkade paret med en krogägare som Cox sköt till döds. Dagen efter fick paret punktering på sin bil. Cox fick panik när en polis stannade. Han sköt ihjäl polismannen, Richard Helbush, och Annika Östberg hjälpte till att ladda vapen under eldstriden. Paret fortsatte flykten i polisbilen. När de stoppades utbröt häftig skottlossning innan de greps.

  1983 Bob Cox hängde sig i fängelset före rättegången och ställdes aldrig inför rätta. Men Annika Östberg dömdes för medhjälp till mord på restaurangägaren Joe Torre och polismannen Richard Helbush. Straffet: 25 år till livstid i fängelse.

  1997 Annika Östberg fick sin första nådeansökan behandlad av kriminalvårdsmyndigheterna. Hon ville avtjäna resten av sitt straff i Sverige, men fick avslag.

  2002 Andra nådeansökan avslogs.

  2005 Tredje nådeansökan avslogs.

  2008 Fjärde nådeansökan avslogs

 

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

April!

Har inte skrivit på ett tag, vart ett lite av brott!

Det är intresant att fundera på vilka som läser ens blogg. Det som är intresant i det hela är att dom som lossas som att dom inte gör det men ändå vet vad som står där eller komenterar saker som står där när man har ett muntligt samtal med dom! Vad är det som är så farligt att erkänna att man läser någon man känners blogg?

Vist jag läser en hel del bloggar och av naturliga själ känner jag inte alla och då händer det at jag inte komenterar dom men är det någon som jag känner tycker jag att man ska ge sig till känna och visa att man läser vad någon skriver! Annars tycker jag att det känns lite som att man snokar........speciellt om man inte lossas om något! Vad tycker ni?


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()