100525

I dag är det lön för vissa, inte för mig då men det gör väl inget att vänta ett par dagar till. Är ju en fattig föräldrar ledig 2 barns mamma. Inte så att jag skulle välja bort att vara med mina barn för att få mer pengar i plånboken men det skulle ju vara roligt om man kunnde spendera lite pengar på ingenting så det är väl det jag saknar mäst med att inte ha en riktig lön. Men till hösten börjar man jobba i gen och då kommer förhoppningsvis pengarna in i gen!

Och badrummet är snart klar bara lite fix kvar och hur glad är man inte för det tror ni. Inga mer pengar som bara går till tråkiga saker. Men det blir väl en till fattig månad i alla fall!

Men gud vad jag klagar det finns faktiskt saker som är värre!

Vad har hänt sen sist........? Inte mycket skulle jag villja säga. Snart är det skolavslutning bara 14 skoldagar kvar. Skit vad ska Emma göra hela sommaren? Som tur är så ska Perra ha 8 veckors semester från v 24-31 och jag ska jobba v 27 längtar redan!

Ellen börjar att bli en stor tjej som definitivt vet vad hon vill en riktig sur kärring är hon!

Nej nu luktar det något här bäst att gå och byta! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

100511

I dag är jag på bättre humör, det är sol och det känns som att jag kommer att hinna massor eller inte? Men nu var jag bara lite irriterad på att det inte går att överföra bilderna från min mobil till datorn  som jag tog i går när Emma hade Klädsim på sim skolan.....J*vla Skitt grejer! Blä.

Men vad är det för banalt problem när det finns dom som har det mycket värre!

Ska snar hoppa in i badrummet och fukt spärra klart 2 lagret med det Rosa. I morgon blir det sista vända med det grön/blåa sen är det bara att vänta på att Perra kommer hem och slänger upp kaklet! =) kanske kan bjuda på en bild där i från i stället. Om kameran fungerar! =)Första lagret av fuktspärr på väggar och golv!

Nej nu kan jag inte sitta här längre!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

100504

Hade tänkt skriva ett lite längre inlägg men nu vaknade prinsessan så det blir inte längre en så här!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()