100906

Måndag och jag är ledig å i morgon med och nästa dag men inte nästa! =) Men då börjar jag 16,15 så det är nästan inge jobb.

Ellen har varit på dagis och det gick bra glad mamma! Emmas dag i skolan har jag ännu ingen koll på efter som hon har en kompis med sig hem så det ska vi ta sen.

Perras första dag på  jobb i Borlänge konstigt att han snart kommer hem? Men det ska bli skönt att ha honom hemma varje kväll.

Köpte en ny Ljuddbok  i dag som jag tänkte lyssna på men ike sa nike det funkar inte i vår CP dvd, har ingen aning om varföt men det ska Perra få taq i tu med när han kommer hem.

Vill ju lyssna nu! Är något sur faktiskt.


Annars har väl det inte hänt något speciellt. Grannarns har kommit hem från Turkiet bruna och fina nu längtar jag ännu mer tills vi ska åka och det är ju bara  19 dagar kvar men det känns som en evighet.

Nej nu måste jag ner i tvättstugan och hänga tvätt!

Tjingeling!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till baka till vardagen!

Nu är tiden som mamma ledig snart slut......Bara timmar kvar. Det är lite vemodigt men änndå skönt att komma tillbaka till jobbet, eller ja det hade ju varit roligar och ha något jobb där man blir uppskattad för det man gör och inte blir behandlad som en del av inredningen. Men jag ska vara nöjd med att ha ett jobb.  Blir bara så trött på människor som ska ha chefs positioner och inte kan sköta sitt jobb. Men det blir nog bra.

 

För Ellen går det väl halv bra på dagis hon är jätte ledsen när jag ska gå och har värsta separations ångesten men det blir väl också bättre hoppas jag. Man ska nog inte vänta allt för länge med att skola in sitt barn i all väl mening så ju äldre dom är desstå jobbigare blir det för dom. =(

 

Emma har börjat 2:an och det går super bra, nu ska hon ju äntlige få börja på Fritids i gen som hon har längtat. ! =)

 

 

Ned räkninge till Turkiet resan har börjat det är bara 22 dagar kvar. Det kommer att gå super fort. Längtar!

 

Perra börjar jobba hemma nästa vecka det ska bli så skönt.

Har börjat planera lite i min inrednings hjärna om att tapetsera om vardags rummet, det kommer att bli super fint.

Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och invänta kommande jobb kväll!

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()