Ja du!?

Ska jag eller ska jag inte? Det är frågan! Tänk om jag kunde få svar på min lilla fråga då skulle det vara mycket lättare att göra eller inte göra! Jag har till den 21 på mig att bestämma mig! Suck

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag hela dagen

Ja i dag är det fredag och jag jobbar som vanligt känns det som även om det bara är andra fredagen på rad! I går när kaggar kom till jobbet var det ett sånt lugn i butiken det märks verkligen att Sanna inte var där! Sandra hade städat upp på lagret det var längesen det var så fint till och med Stefan hade jobbat!

Över till något annat!

I dag har jag båda barnen hemma, Emma hostar å känner sig hängig och Ellen hostas i går så hon spydde! Men febern verkar vara över!

Ute är det riktigt kalt - 15,4 tur att man slapp ut och skjutsa till Skolan!

I dag ska vi bara ta det lugnt å vänta på att åka å jobba när Perra kommer hem vid 16 tiden.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

V.5 2012

Varit hemma med en sjuk liten tjej hela veckan, vi börjar nog ledsna lite på varandra men i kväll när Perra kommer hem sticker jag till jobbet å anda i några timmar! Sen är det kvälls jobb i morgon å jobb hela helgen! Som tur är är det bara den här helgen sen två kort helger sen bay bay helger! Skönt då kanske man får ordning på livet!

Längtar lite hem också , eller det känns som jag inte får någon luft! Vill åka ut till havsbandet på Singö å bara andas in luft! Har i Dalarna finns det ingen luft! Men det får nog vänta ett tag. Mycket jobb och annat står i vägen.

I mars börjar vi med Emmas tänder, hon är väl inte över förtjust men jag tror hon kommer ångra sig om vi inte gör ett försök! Inte för att det är akut eller så men det är bäst att börja nu vid 9-10 års åldern innan man får för mycket benvävnad i överkäken!

Nu ska jag å princessan villa bort hennes feber!

Må gott igelkott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()