Det regnar i Borlänge!

När jag hoppat i säg och tittade på snuskarna i Rent hus så hördes något kostigt, funderade om det var åska men det lät inte riktigt som det, dom håller på att bygga ett nytt område på andra sidan vägen så jag funderade om det var där det lät. Men Ike det var åska och inte någon liten sådan heller, det dundrade ett bra tag och sen kom Regnet och det öste verkligen ner ett bra tag men sen lugnade det ner sig och vart så här.......................................Två fina regn båggar!

I dag har Ellen och jag varit en snabbis till Kupolen och det vart lite....Två linnen , en Jeans Kjol och Leggings till mig.

Två boddysar och en pyjamas till Ellen.

Nu ska jag göra ungspannkaka till Tjejerna, Emma har sin kompis Elsa N här och dom är nog lite hungriga i magen. Perra kommer hem i kväll, dom hade tydligen en UTE kväll i går och det var Blött...hihii han lät inte allt för pigg när han ringde.

Tjingeling =)


I bland kan jag bli galen på Emma. Som i dag hade jag lovat henne att ta hem en kompis och det vart Elsa N. I går kväll pratade vi om vad dom får göra och inte göra. Emma kan ofta lova sina kompisar att man får göra saker fast dom inte får det. Så nu hade vi pratat om det, men nu när kompisen är här lyssnar hon inte i alla fall. Jag blir så trött på att behöva bli arg på henne varja gång hon har en kompis här. Det blir så tråkigt. Hur ska man göra? En svår fråga. Det är inte roligt att behöva bestämma att hon inte får ha någon kompis heller. *suckar*

Nu är dom ute och hoppar på studsmattan och regnet bara vräker ner, så dom är nog lagom blöta när dom kommer in. Har ingen aning om hur länge hon ska var här heller, pappan sa att han skulle ringa under dagen. Men ännu har ingen ringt.....


Nu är Ellens  dop bokat, skönt nu slipper jag fundera på det mer................Eller NEJ nu har jag ännu mer att tänka på. Mat, kaffe, mat,kaffe!!!!!!!! Det blir ganska sent så mat kanske men det blir ju så många..................ghhhha .

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen efter!

Onsdag i dag och det är dagen då Emma ska på simskola. Å jag vet att det kommer att vara så varmt där både jag och Ellen kommer att flyta bort inna vi är klara och det känns som en befrielse att komma ut i friska luften.Ellen i Maser Hallen 20 Maj 2009

I dag har vi inte gjort mycket, som vanligt har jag röjt upp i köket, jag hatar min fläckt.Har precis diskat filtret men det droppar fet från den på en gång.....................Grrrrr jag blir så arg. Har man stått och gnidigt på hällen för att den ska vara blanck och fin å så ser jag en fet droppe på den. Nej en ny ska jag ha.

Blir nog en liten visit till IKEA i Valbo på fredag förmiddag, behöver ett nytt överskåpp och täck sidor och en krönlist? så att det blir färdigt. Får se om i hinner.......Hoppas.!

Mitt Öga är omt och gör ont, men som tur är släpper det efter någon dag, men det är inte skönt nu.

Ellen sover i vagnen i går sov hon inte på hela dagen så typiskt. I går när jag ville att hon skulle sova så var hon vaken..Inte för att det gör något att hon sover nu men så fort man ska göra något så är hon ju outtröttlig =)

Några hade slagit sönder rutorna på dörren in till Kotten. ( Huset som Emmas Lekis är i)Och naturligt vis lyckas Emma skära sig på glaset. Så här duktig är min lilla Ellen. Man kan inte vända ryggen till utan att hon lyckas ta sig ur på sitt lilla speciella sätt. Det roliga var att jag och Niklas satt och pratade precis innan och då berättade jag att hon kan ta sig ur själv om hon lutar sig fråm och åt sidan. Niklas går i väg en snabbis och när han kommer tillbaka har det här hänt, så han han inte se det. =) Nej till Helgen blir det en lära gå vagn till stumpa, som inte vill sitta still längre.

Nu ska jag tiltta på Super Nanny på tv4 i bland undrar jag vad som händer i familjer.Inte för att vi är så bra men Emma använder inte såna ord som dom här barnen gör. Vem lär dom om inte föräldrarna. Vist jag använder dumma ord ibland men det är ord som Jävla skit, fan också men aldrig håll käften jävla hora mm 

Kanske jag ska laga lite mat också........


Åter i Paradiset efter en sväng till Maser hallen och - JA det var varmt. Funderar lite över hur det blir sista gången då är det ju Gratis inträde för hela Familjen på Aqua Nova men nu är det så att det är stängt pga ombyggnation. Hur blir det då? Måste kolla upp det.....

I kväll blir det tv4 för hela slanten. Först är det mitt favo program Halv åtta hos mig sen blir det Rent hus, hur kan man leva så där som en del gör?????Jag får panik bara det ligger lite saker frame.Efter det kommer en dokumentär , En skräddarsydd lillasyster väldigt intresant. Har inte riktigt koll på vad det är som är skräddarsytt men har för mig att de har något med borttagna gener? Hum får se 21.00En skräddarsydd lillasyster Svensk dokumentär från 2009. Felix är fem år gammal och bär på en ärftlig och dödlig sjukdom. Hans storebror Mathias som också bär på sjukdomen är redan bortom all räddning. Det enda sättet att rädda Felix är att hitta en donator av ny frisk benmärg, ett sökande som inte gett något resultat. För att rädda Felix liv hoppas föräldrarna kunna skapa ett donatorsyskon, något som tidigare varit förbjudet i Sverige. Programmet har följt familjen Richardsson under deras långa kamp mot klockan, statistiken och genetiken.

Nu börjar mitt program och Ellen är missnöjd! Någon som vill byta blöja i stället för mig?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lucentis behandling!

Nu har jag gjort det hämska behandlingen i mitt högra öga i gen.......Det är inte roligt kan jag säga och nu efter så har jag så ont. känns som jag har ett stort skräp i ögat som inte går bort.

i dag tog det längre tid en förra gången, jag fick mina droppar pupillvidgande och bedövning. Sen kolla dom om svullnaden var större. Men enligt henne så såg det inte ut som det. Mer bedövnings droppar och lite lungnande, som jag förövrigt inte vet om det hjälper så nästa gång ska jag hoppa det. Blir så J*vla trött när jag kommer hem av det.

In i operations rummet och sen ser inte jag något mer. Men otrevlig är det.....Nu är det bara en månad tills nästa gång. Det enda som är positivt är att nu behöver jag inte betala något mer förens Mars 2010.....Jippi jag har fått Fri kort. Som om det skulle vara så J*vla Roligt.

Nu ska jag vila mitt öga. God Natt

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snygg va?

Jag kunnde! Det trode jag inte men så här blev det! *Glad* Nu ska jag sova för att samla kraft för min härliga Tisdag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Imorgon ska jag göra det i gen!

Ser inte fram i mot det! Inte roligt! I morgon 13.30 ska jag vara i Falun för att åter igen göra denna groteska behandling. Jag vill inte...........................

Dom ska altså spruta in Lucentis i mitt öga hoppas bara att det hjälper, ännu har jag inte märkt att det blivit bättre. Men det kan vara så att det inte bli bättre bara att det stannar upp och inte blir sämre......

Kan viinte hoppa över Tisdag 13.30-14.30 Snälla


Kan bli så trött.......................................................Men det är ju bara så att det man inte vet lider man inte av..................,........HAhaha NEJ INGET ATT FUNDERA MER PÅ. Nu ska jag fundera på dop, undra vad som skulle hända om man glömde bjuda någon eller några, eller villka ska man bjuda överhuvud taget, kan bli lite problematiskt......

Nej jag har aldeles för mycket tid att tänka på idiotiska saker, fattar att det blir bråk och intriger när folk inte har ett jobb att gå till.

Har sorterat gammal bilder i dag blev en hel hög med gammla kort som bara ligger och skräpar och inte har något värde kvar, som ska kastas skönt Gammalt skräp som ska bort.

Snart ska Emma till Tove och leka dom skulle träffas 15.30 till 17.30 roligt att hon får leka med en kompis en stund.......Det dumma är att Ellen sover och jag har inge lust att väcka henne så vi får väl ta våra ben och gå dit i stället då!

Tjing

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad har hänt?

Inte mycket skulle jag vilja säga. Vi har städat och sedan städat i gen......Så är det när man har barn. Men det gör inget, jag kan inte leva när det ligger saker överalt på bord och bänkar det ska vara rent och fint. Ordning det är vad det ska vara. I går fick Perra ett ryck och började stor städa nedervåningen och det behövdes kan jag lova.....Katterna drar runt sitt hår så jag blir galen på dom. Och så plockade vi i hop Niklas kläder som låg där nere så nu är det bara för honom att ta hem sina säckar med kläder! =)

Emma har haft tråkigt, allt har varit jätte jobbigt. Det är så tråkigt att det inte bor några andra barn på vår gata.Nu tycker jag att alla 70 + are kan flytta här i från......................

Grillade med Niklas och Malin det var jätte gott. Massor med mat man kan undra hur många vi tror att vi är igentligen men nu fick Perra mat låda med sig för hela veckan, och det är ju super bra.

Har varit ute och gott med Ellen i vagnen varje dag, skönt nu när jag gått ner så mycket i vikt vill jag inte gå upp i gen.

Var på Ica Maxi och handlade lite och hittade så fina ljushållare var bara tvungen att köpaNu är det snart Juni var har våren tagit vägen? Börjar längta lite till Turkiet resan men det känns fortfarande som att det inte är på riktigt, så mycket saker jag måste köpa innan.

 1. Vagn med ligg läge till Ellen
 2. Sol dräkt 50+ till Ellen
 3. Pass till Ellen, Emma och Jenny ( våra har gott ut)
 4. Det är något mer som jag inte kommer på nu
I torsdags var vi till Ridskolan och Emma tog märken, det gick jätte bra. Först fick dom rykta och gör llt man ska göra visa hur man går fram till en häst och leda och svar på 5 frågor om vad som är det viktigaste reglerna när man ska vistas vid hästar. Emma var jätte duktig och fick 2 märken. Och så köpte hon en tröja som det står Hyttornas ridskola på! =)

Pigg och glad! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tiden går för fort.......................Stopp!

Sitter och grunnar i min ensamhet.Emma leker med Julia och Ellen sover i vagnen. Hon har blivit så duktig att sova själv på dagarna, för några månader sedan gick det inte. Nu sover hon i ett par timmar varja dag ute. Skönt,det är tid jag behöver för annat.

Ellen är 6 Månader occh vi har inte haft dop ännu, känner på mig att det kommer att bli en panik grej snart. Planen var att ha det i Grisslehmans kapel där Emma är döpt men som det ser ut nu finns det ingen tid till det plus att om alla som är på  gäst listan kommer så är det 50 personer och var ska vi göra av dom.

Nej den här veckan som kommer måste det bestämas vart hur och när det blir så man hinner skicka ut inbjudningar...........Stress stress.

Har kollat lite på Nätet och det som finns att välja på är Stora Tuna kyrka det är ju den stora kyrka i Borlänge jätte fin men så långt bort. Och så har vi Jakobs Kapell på Jax det är ju inte direkt snyggt men praktiskt och nära. Tror att det stod att de utförde dop kl 15, 16 eller 17 på lördagar och det skulle ju var super.

Ska prata med Perra när han kommer hem i kväll.

Nu ska jag återgå Parti ledar debaten på svt 2 väldigt intresant. Det jag kan säga på en gång är att jag inte kommer att rösta på det Röd/Gröna blocket , vist är jag för bättre miljö men någon motta får det vara. Vinner dom valet så kommer skatten på bensin att bli så hög att vi inte kommer att ha råd att ha bil och hur ska det då bli för en som mig som är beroende av bilen för att ta mig till jobbet. Bensin priset skulle vara så högt att det inte skulle löna sig att jobba! Är det rätt?

Hej hopp

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Söderhamn, Staden som gud har glömt eller i alla fall förpassat!

I fredags tog vi vår bil och åkte till Söderhamn!


                                                                                

Det blev inte riktigt som det var tängt från början. På Torsdag kväll ringde zigge å frågade om vi skulle komma och undrade genast om vi ville sova där. Eller snarare tog för givet att vi skulle sova där, nu när dom flyttat in i deras nya hus i vågbro.

Vi åkte i alla fall till Åsbacka först vi var där runt 12 tiden och åt lite lunch och Emma tjatade om Kusinerna men dom var i skolan och skulle inte komma förens senare. Vi åkte till Stan och Sveriges BÄSTA Barnens Hus och köpte present åt Melvin som fyllde 1 år den 13 Maj. Vi åkte tillbaka till Åsbacka för att umgås lite mera och att Emma skulle få leka lite med sina kusiner Aporna!........(det är ett skämt) Nej jag menar Kevin och Alexandra. Hon har längtat så efter dom. =)

Vädret var väl så där, det var sol och jätte varmt i solen men det blåste en del vi satt på Farmor och Farfars stora altan så lite sol fick man allt på sig, det syntes på Emma om inte annat.

Fram i mot kvällningen åkte vi in till Micaela och Zigge å deras nya hus......Gud vad jag tjatar, men jag har ju varit så nyfiken.......Där var Margita, det är Perras biologiska pappas fru. Hon såg ut som vanligt =)

Huset var så fint, alltså massor att göra. Och det tycker ju jag om. Skulle aldrig köpa ett hus som allt är "färdig" i man vill ALLTID göra om till sin egen smak hur fint det än är.

Entreplan: När man kommer in genom ytterdörren har man badrum med badkar(nyrenoverat/hel kaklat) till höger. Trappa upp till övervåning rakt fram. Och dörr öppning till Matsals del till vänster. En smal halvkoredor leder fram till kökets  som ligger vägg i vägg med badrummet. En bit längre fram är vardagsrum och ett mindre sov rum. Från vardagsrummet finns en balkong dörr ut till en altan.

Övervåning: När man kommer upp för trappan kommer man direkt in i ett stort rum och från det finns det en mindre toalett med dusch till vänster och ett lite större sovrum.

Källare: Har inte jätte koll på det med i alla fall ett stort rum och tvättstuga, men det var massor med dörrar så det kan hända att det finns fler rum där.

I alla rum är det vävtapet på väggarna, som det var här i vår hus. Jätte roligt vill jag lova. Men ingenting är omöjligt. =)

Vi åt Tacos och pratade, alla var trötta så det vart inte så sent......Så är det när man har små barn *ler*

Lördag morgon startade med frukost. Micaela var på jobbet så vi tog våra små barn i vagnarna och gick på en lite tripp i Söderhamn. Området som dom bor i kallas Hägnan så vi gick upp mot OKQ8 , förbi där och svängde höger in mot Åsgården förbi gamla brandstationen och Rosa kiosken som tydligen nu var VIT......( vad har hänt ) =) Upp genom Gazza Remsan ( Tallväggen) och över vägen mot Norrberget. Å till baka ner mot Hägnan. Det vart en rejäl runda men barnen sov gott och den enda som tyckte det var lite jobbigt var Emma på sin spark cykel.

Vi for ut till Åsbacka, där det var hur lugnt som helst, den enda som var där Erik. Men det dröjde inte länge inan Kerstin och Kerstin 08 kom från stan. Sedan ramlade det in fler och fler.........Låter som det var massor med folk men det var bara dom vanliga. *ler*

 1. Erik
 2. Kerstin
 3. Mommen
 4. Kerstin 08
 5. Fredrik
 6. Malin
 7. Viktoria
 8. Andris
 9. Karin
 10. Christian
 11. Sofia
 12. Sebastian
 13. Jonathan
 14. Annika
 15. Kevin
 16. Alex
Det var väl inte så många!

Ungarna lekte som vanligt kan inte tjejerna vara 3 av någon anledning och som vanlig var det Alexandra som vart utan för, funderar på varför det just är hon som alltid råkar hamna i kläm......stakars Alex.

Det vart Grillning å det var så gott mums. Emma såg ut som en lite ler gumma men hon hade haft roligt som tur var, nöjd att ha lekt med Kusinerna.

När vi kom tillback till Micaela var Margita och Anders där så det vart lite små prat med dom och sen var det ju melodifestivalen som jag väntat på hela dagen. Mina favoriter var Armenien och Israel.

Söndag blev det hem färd. Emma rider kl 15 varje söndag så vi han inte med så mycket inna vi åkte.

Det var en bra helg, även om det är så många man vill träffa och umgås med så finns det inte tid till alla. Men jag tror och hoppas att de flesta vart nöjda. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kupolen

I går efter att jag hämtat Emma i skolan åkte vi till Kupolen för att köpa avslutnings kläder innan det tar slut. Vi hittade allt......nästan!  Emma blev så glad när hon hittade den jätte fina klänningen. Nu är det bara skor som fattas . =)Det blev lite annat oxå, till Ellen.

En super fin sol hatt.

Strumpbyxor får man aldrig för mycket av.

I dag kommer Perra hem från Härnösand, hoppas det inte blir så sen.

I går var det simskola för Emma, det gick jätte bra som vanligt, men för oss andra var det så varmt. Det var nog den varmaste gången. Längtar tills Aqua Novaöpnar så vi kan gå ditt och bada lite.

Nu ska jag pyssla lite med Ellen innan det blir dax att hämta Emma!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart skolavslutning!

I dag slog det mig att snart är det skolavslutning och det betyder ju att Emma behöver något att ha på sig. Har kollat runt lite på nätet och har hittat lite. Ska bara fråga Emma vad hon vill ha.

Hoppas att hon gillar någon av dom här! Emma har ju redan valt skorna som hon vill ha. =)


I helgen ska vi åka till söderham och hälsa på. Emma skulle igentligen på kalas hos Mathilda men hon vill åka till Farmor så det är ju klart att hon får göra det. Hon hoppas också att Kusinerna är hemma efter som att hon inte träffade dom sist. =)
Melvin fyller ju snart 1 år så vi måste ju dit och träffa dom. Dom har ju flyttat till sitt nya hus också, jag är så nyfiken hur dom har det.

I dag är det 79 dagar kvar till's vi åker till Turkiet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 11 Maj

Det är fortfarande konstigt väder ute. Sol,regn sol,regn......På förmiddagen gick jag med Ellen i vagne och Emma cyklade till Hemköp å det var så kalt när vi gick dit. Jag hade vantar och mössa på mig. Men när vi skulle gå hem hade det helt plötsligt blivit varmt. *suckar*

Emma är hos Elsa-Märta i Skräddarbacken och leker, ska hämta henne om 45 minuter. Ellen sover  i vagnen så det blir väl att väcka henne! Annars har det inte hänt något roligt här i Paradiset.

Niklas sa att han skulle komma å hämta sina saker i dag, nu när han har fått tillbaka sin lägenhet, men har inte set honom ännu i alla fall.Hoppas han kommer så jag kan låna hans bil att hämta Emma i så slipper jag ta "Spruttebangbang" som man aldrig et om man kommer fram med.

I går kväll fick jag äntligen ett roligt MMS. Bea har fått en lite Pojke, bara 6 dagar över Bf *Ler* Grattis till lilla familjen, längtar tills jag kan åka å titta på honom. Då kommer Ellen å vara så stor!

Är så irriterad på mitt hår, vet inte vad jag ska göra. Färga eller inte just nu är det bara bedrövlig.

Nu tror jag hon är vaken bäst jag kollar det! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gp Speedwy ! Söndag.....sol, regn,sol,regn! ?

Ja ha i dag är det Söndag och det betyder att det är i dag Perra åker till sina jobb. Den här veckan var det meningen att han skulle ha åkt på Måndag morgon men efter som ett missförstånd uppståt så fick han ta bilen å åka upp i dag.

Annars har det varit sol,regn,sol,regn osv inte roligt men jag var ute och gick en runda med Ellen i vagnen och Emma på cykel å vi var super blöta effteråt men som tur är har man en snäll mamma och Hasse som tänker mer praktiskt åt oss och köpte varsit rägn-ställ till oss i julklapp. =)

Herman
I dag är det ju Söndag och då Rider Emma i Skenshyttan....I dag var det en dubbe lektion och vi klarade oss från regn =)
I dag fick dom åka häst och vagn och under tiden har Gittan lite teori med dom. Emma var nöjd och trött efter åt.
Nitro

Just nu skriker Ellen som en Gris av någon anledning brevid mig, så jag får väl ta upp henne !

I går var det gp Speedway på tv och jag tittade naturligtvis. Mitt hjärta klappar ju lite extra för den sporten då man praktiskt taget är uppvuxen på speedway banan och var där varje Tisdag och tittade ända sedan man var liten.
Går dagens tävling var faktisk också väldigt bra. Man håller ju några extra tummar på vissa förare

Andreas Jonsson är ju från Hallsta även om han i dag kör för Dackarna/Mållilla så bor han ju i trästa.

Greg Hancock är ju nästan också en Hallsta bo  och han kör ju för Rospiggarna.

Fredrik Lindgren han är ju Svensk å det räker väl.

Resutat för gårdagens tävling:

1. Jason Crump Australien              22p
2. Tomasz Gollob Polen                   17p
3. Andreas Jonsson Sverige            16p

Ställningen efter 2 körda tävlingar är:

 1. Jason Crump                           36p
 2. Andreas Jonsson                    27p
 3. Greg Hancock                          26p
 4. Emil Sayfutdinov                      26p
 5. Tomasz Gollob                        24p
 6. Nicki Pedersen                       21p
 7. Fredrik Lindgren                      21p
 8. Leigh Adams                            19p
 9. Kenneth Bjerre                         15p
 10. Sebastian Ulamek                   13p
 11. Hans Andersen                         12p
 12. Rune Holta                                 11p
 13. Chris Harris                               11p
 14. Gregorz Walasek                      11p
 15. Jaroslaw Hampel                       9p
 16. Scott Nicholls                              5p
 17. Kus Matej                                     1p

                                                    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kvalet varade inte så länge! =)

I dag har vi bokat resan ÄNTLIGEN !!!!!!!!

Det blir Turkiet och Side i TVÅ veckor i Juli/Augusti, och det ska bli så skönt att åka i väg. Vi har ju velat fram och till baka hur vi skulle göra och vart vi skulle åka men nu är det bestämt.......bara att betala och se glad ut. ! =)

Det är inget lyxhotell direkt men det har det vi söker. En pool med barn avdelning och enklare lägenhets rum. 800 meter till strande och 1,5 km til centrum vad det nu betyder. Det är ganska oviktigt efter som att det inte ligger ute på landsbyggden så är det ju i stan/ byn i alla fall. Konstigt nog har jag ingen sån där......Jag vill åka nu känsla men det kommer väl, hoppas jag!

I dag har Perra pantat burkar det vart ca 450 kr så det och våra mynt som vi har sparat på olika ställen i huset åkte vi till banken och satte in på kontot, det kan vi behöva till resan. Så totalt vart det nästan 2000Kr duktiga vi. =)

Emma var jätte ledsen i dag och tyckte vi var oretvissa och inte tyckte om henne.....Inte lätt att vara Emma ! Speciellt när man är så trött. Älskade unge =)

Just nu sitter jag å tittar på  -Hjälp jag är med i en Japansk...... Hur kan man komma på något dyligt? Perra har fått ett nytt data spel i posten i dag så han sitter nog där tills i morgon. Å i morgon ska han till synsam och kolla om han kan ha några linser, hoppas det är ju så tråkigt om han måste ha glasögon när vi åker.....Tycker lite synd om honom  att det ska var så svår. Jag kan ju ha sånna massproduserade, fast det är lite jobbigt nu när jag ser så dåligt på höger men det funkar.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

I valet och Kvalet!

I dag har det inte hänt allt för mycket, hämtat Emma i skolan och sedan for vi till Kupolen för att köpa ett par nya Foppa tofflor till Emma. Alla 3 par som hon har är trasiga. Så i år så köpte vi "riktiga" i gen för att slippa det att remmen ramlar loss eller att den går sönder på ett eller annat set.

ett par av den här modelen blev det! Nu kanske ni tycker att det var väl onödigt att betala så mycket för ett par skor hon eventuellt inte kan ha nästa år, men se det tycker inte jag.....Förhoppnings vis spar den både tid pengar och en sur Emma.

Förr förra sommaren köpte vi också riktiga Crocs å dom höll hela sommaren och dom ser nästan nya ut fortfarande å då hade Emma dom nästan varje dag på Dagis. Så nu hoppas jag på samma tur med dom här!

Perra åkte till Härnösand i morse men hoppas att han kommer tillbaka i kväll!  Vill ju åka till IKEA i valbo i Morgon.......Hoppas...=)

Ska jag boka ska jag inte boka resan till Turkiet.........................Ska ringa å samtala med min mamma i efter middag får vi se vad hon tycker........


Utveklingssamtal med Emmas fröken Veronica i går. Det gick strålande, hon tyckte att Emma var en duktig intelligent och oerhört Verbal 6 åring. Men som i bland kan ha lite väl mycket myror i brallan.......Hoppas på en bättring tills nästa Termin när hon börjar Första klass........Hon sa också att Emma var oerhört duktig på att skapa och hitta på saker när hon får fria tyglar, där var hon mycket över dom andra barnen väldig fantasi..........Undra vem hon fått det av, inte mig i alla fall jag kan inte rita och knappt skriva mitt namn....*ler* Nej det är Pappa det han har ju också ruskig fantasi....

Nej nu ska jag börja med maten medans Ellen forfarande sover!

Hepp =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är det Maj!

I helgen har det varit underbart väder. Man ser ut som en kokt kräffta men det har jag inget i mot, man har ju varit blekare än blekas hela vintern!

Funderar fram och tillbaka på om vi ska åka utomlands,, glor på nätet och i kataloger men jag blir inge klokare..........

I dag har Emma lekt med Tove hela dagen. Emma har ju pratat om att hon fått en ny kompis på simskolan å när Emma å Perra var och kollade på brasan så var hon där. Toves kusiner bor på vår gata och hon bor bara ett par 100 meter bort på andra sidan vägen! super bra =)

Perra är ledig tills på Torsdag skönt, hoppas vi får lite gjort.........

Nu ska jag kolla klart på Robinson................


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()