101124

Har varit hemma med min lilla sjukling Ellen i tv dagar. Tror ni dom är glada på jobbet? NOT! Men hon går faktiskt före alla sura Lidl arbetare. Ge mig ett jobb där det inte blir kaos bara någon är sjuk eller det händer något oförut sett.

Vädret är inte det bästa det blåser och är skit kallt men det hör väl årstiden till. I dag ska Emma ha en spelning i Stora Tuna Kyrka får se om det blir jag eller Perra som åker på det! Vi tjejer ska i alla fall åka till Kupolen och shoppa lite juliga kläder till tjejerna .

Annars är jag bara super Less på allt orkar inte med falska och jag tror att jag är bäst och gör rätt männsikor, som egentligen inte mår bra själva. Men jag är inte den som kommer att hjälpa. Måste bara ta ett litet litet exempel.

På morgonen packar jag oftast upp kyll, det kommer mellen 1 till 3 pallar varierande storlek och dom har oftast kylltäcken på sig. Som man viker i hopp och sedan lägger in i en ur plockad  TKT-box och skickar till lagret. Jag har kassan direkt på morgonen kl 9 och hinner oftast inte lägga in täcket i boxen utan det eller dom blir liggade på lagret dock i hoppvikta. En del är så gammla och äkliga att det är svårt att vika i hopp dom men man gör ju så gott man kan. Så en morgon kommer en av de "överårdnade" och säger till mig -stick i väg och vik i hopp ditt kylltäcke så tar jag kanssan! Men kunde inte hon ha lagt in det i tkt när hon änndå körde för bi? I stället går hon hela vägen till kassan för att säga till mig. Hadde det varit jag hade jag lagt in det själv och inget mer med det. Hjälper man inte varnadra eller hjälper bara vissa vissa! Jag är så super less på det här. Eller vill hon bara känna att hon kan bestämma över mig?

Saknar min gamla butik och mina BÄSTA arbets kamrater. Även om det var lite tvister där så är det ingen ting mot HÄR! =(

Nej nu ska jag ner i tvättstugan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

101119

Nu var det jätte länge sen jag skrev här i gen. Har tappat lite av lusten eller jag ska väl säga all lust att blogga! Jag är inne i en fas i livet där jag tycker att allt är tråkigt och att jag står och stampar på samma plats. Jag vill ha lite förändring och det NU på en gång. Ge mig ett nytt jobb NU! Är så less på att bara åka ditt. Mitt jobb nu är inte så krävande av mig, sitta i kassan och ta hand om alla pukade kunder, nej då det finns faktiskt bra kunder också. Plocka lite pall och det övriga som hör "mitt" företag till. Jag undrar om dom är mån om sina anställda eller är vi en utbyt bara pryll som ingen skulle saknas om man bara försvann?

Känner att jag inte räker till. Ha dåligt samvete om det händer mina barn något att dom blir sjuka och jag måste vara hemma eller att jag bara behöver vara ledig för att göra något med mina barn. Det finns ingen som kan jobba en sur överårdnad som säger - Inte i gen. Jag drar på ledigheterna så länge som möjligt. Jag vill inte mera. Sen finns det dom som alltid jobbar från morgon till kväll utan att träffa sina barn eller familj och dess utom inte få betalt och sen säga att det gör jag för mig själv för att jag ska slippa stressa eller för butikens skull. Vem tacka dom för det? INGEN!!!!!!! Nej nu får det vara nog! Jag letar med ljus och låga efter jobb att söka, men dom växer inte på träd men snart snart kommer IKEA och det kanske blir min räddning!  Ska jag orka att stå ut ett litet litet tag till?????????

Tur att man har två ljus i den mörka långa tunneln jag befinner mig i.

Jag vill känna glädje och uppskatning när jag går till jobbet inte oro och en molande kännsla av att aldrig ha gjort tillräkligt eller att bli övervakad så att man inte får chansen att inte göra något en minut.

Nej nu ska jag sätta lite fart innan det blir dax för lite Kassa tjänstgöring!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()