Jag är fortfarande besviken!

Jag är fortfarande besviken! Å känner hon det personligt kan hon ju undra vad vi gör!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snart JUL!

I dag har jag och Emma och Ellen varit och köpt julklappar till alla Kusinerna. Bara 5 st det blir inte billigt . Vi har en tanke o att vi ska sluta köpa julklappar till varandras barn, det blir bara en stress att hinna och få julklapparna till varandras adresser i rätt tid. Nej Nästa år köper vi bara till familjen. Och efter som att vi firar hemma så känns det onödigt, det är väl okej att köpa till varandra om man firar i hop men det känns bara som att man byter pengar......Någon annan som tycker som jag?

Åter till huset, Annika ska nog flytta dit, så vad kan man göra. Det blir nog bra för henne?

Men jag kommer inte att hälsa på henne så länge hon bor där! Ni får tycka att jag är knäpp eller så men det finns alldels för mycket känslor för att jag ska klara av det!

Nu vakanade Ellen måste ta upp henne! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag

Jag kanske ska gå in lite närmre på det där med "mitt hus" så ingen missförstår mig och det blir pannkaka av allt !

Det är inte så att jag missunnar Annika att hyra ett hus, men inte just det där huset.....Det är speciellt för mig! Det var vårt första hus och det var så mycket vi skulle göra med det, men som vi aldrig han efter som att det inte fanns några jobb kvar i kommunen och vi var tvungna att flytta.

Hade jag haft möjligheten så skulle jag vilja köpa tillbaka det men som ekonomin är i dag och hur priset är så finns det inga möjliheter. Föså när vi köpte det  år 2000 så betalade vi 230 000 kr alltså ingenting nästan. Det vi han göra var att panel om och göra ett lagomstort kök, som förövrigt skulle behöva bytas i gen. Priset när vi sålde 2005 var 475 000kr som då ansågs vara för högt ? och nu har ju huset fått ny färg, nytt badrum som det verkligen behöver och nya tapeter och en kamin. Men frågan är om det verkligen är värt 650 000kr .

Jag vill helt enkelt inte att någon jag känner eller rättare sagt någon i släkten bor där. Det skulle vara för känslomässigt jobbigt att Bara behöva åka ditt och hälsa på! Det skulle inte jag fixa. Punkt slut.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördag

I dag är det dans bandskampen! Får se om det blir som alla andra Lördagar.

Vi försöker att köpa en bil, men det går ju inte så jätte bra ........Den bilen Niklas skulle kolla på i Söderhamn vart det inget med för att vi inte fick tag på han som äger bilen.....konstigt att inte svara i telefon på hela dagen.

Men i morse hade han skickat ett mail.

Få se om det blir att de får åka upp och kolla i morgon i alla fall!

Emma är sjuk och har ont i örat fort fort farande har köpt Näs spray få se om det blir bättre.

Massor med snö har det kommit också, jätte roligt.

En annan sak som också är lite roligt är att mina två människor jag innerligt hatar på grund av allt de ställt till med äntligen flyr Byn och flyttar.........Hahahah ni fick flytta :) nänämänänää

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mitt Hus :)

I dag har Emma varit hemma från skolan för att hon har ont i halsen och i det ena örat. När vi var till Bvc i dag med Ellen så tittade bvc tanten i hennes hals som såg bra ut och i öronen och det var bar lite rött i det ena örat så hon tyckte att vi kunde vänta till efter helgen om det inte vart värre att kontakta någon läkare, det var ju bra det.

Ellen hon växer så det knakar det är ju bra det.

I torsdags var Perra och Niklas och tittade på en bil i Hedmora, vi måste ju ha en till bil det går ju inte att Perra får sitta och åka hem med bilen varje dag när jag ska skjutsa Emma till skolan. Men bilen var inget att ha, tråkigt nog.

Vi har ringt på en bil i Söderhamn i dag men inte fått något svar......får se om han hör av sig.

I dag när Perra pratade med Kerstin berättade hon att Annika har varit och tittat på vårt gamla hus som dom tydligen nu ska hyra ut.... Det förstår jag att dom vill gör för att det är nog svår sålt nu när priset är ganska högt Men det var någon annan som fick hyra det.

Och tyvärr måste jag säga att jag inte skulle vilja att hon hyr det......Förstå mig rätt!!! Jag ÄLSKAR det där huset, det är MITT hus jag vill bo där, vist är mycket om gjort sedan vi bodde där men det  är i alla fall vi som har byggt det och lite tappeter gör det inte till ett annat hus.  Jag hade inte klarat att åka dit och hälsa på när jag så gärna vill bo i det. Det kanske är ego att tänka så här men Det finns faktiskt andra hus och jag vill faktiskt helst glömma att det överhuvudtaget har funnits. Hoppas ni kan förstå hur jag känner!

Förrästen måste jag till lägga att kallhyra 4500:- är ganska dyrt när driftkostnaden är 30000:- per år alltså 2500:- till i månaden alltså totalt 7000:- Väldigt mycket  tycker jag .

I dag är det Idol och På spåret vad ska man välja??????

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1:a December

I dag är det 1:a December och jag har äntligen fått upp julgardiner och nästan alla jul prylar. Jag köpte två nya julstjärnor till vardags rummet i Lördags det var inte jätte billigt men jag vart nöjd i alla fall.Mörk grå med svart siden imitations mönster! Så snygga!


Emma har gjort ett eget Lucia tåg också hon är så duktig på att pyssla, det r så roligt för jag har aldrig varit något för det!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag

Idag kommer Perras syster Micaela och hennes Zigge och deras Melvin.

Perra har varit hemma två dagar från jobbet, det är ju lågkonjunktur nu som alla kanske vet och firman har inte så mycket jobb, efter som det som Perra skulle ha gjort hela veckan är han redan klar med så inte mig i mot att ha honom hemma så här i slutet av veckan.

I går kom det ett paket till Ellen och Emma med lite kläder till Ellen och en Choklad kalender och en kjol till Emmis från Farmor och Faster Annika. Tack så jätte mycket de var jätte fint.


Ellen 3 veckor gammal.Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Onsdag

I morgon är det Jul marknad i Skräddarbaks skolan och Emmas Klass ska sälja saker som dom har gjort!

Så Emma har bakar Pepparkakor som hon ska ta med dit och sälja för 10 kr påsen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()