En sak kan jag lova!

En sak som jag aldrig kommer att göra är att låta mina barn se sina båda föräldrar vara fula eller påverkade på något viss! Jag vill aldrig att dom ska behöva känna sig rädda eller osäkra på vad vi som föräldrar säger!

Min uppväxt , när jag tänker till baka lite mer grundligt har nog inte varit så som många tror . Vist har jag växt upp i en "vanlig" svensson familj men det har hänt saker i mitt liv som jag aldrig skulle kunna låta mina barn uppleva!

Minnen jag har som känns väldigt jobbiga är tex när mamma och pappa gick ut med hunden men dom kom aldrig tillbaka så vi cyklade och letade och hittade dom på pizzerian och då upplevde jag inte att det var så farligt men när dom kommer raglande hem, det är något jag mins så klart! Det var pinsamt ! Det finns en del såna minen i min hjärnbalk såna minnen mina barn aldrig ska behöva ha!

Jag kommer aldrig att överge eller lämna dom på något sätt! Skulle jag och Perra flytta i från varandra skulle jag aldrig flytta i från eller bort med mina barn! Två normala föräldrar har lika mycket rätt att träffa dom och jag skulle aldrig kunna inte låta mina barn inte träffa sin pappa !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dax för jobb!

Nu är klockan 15.45 och en halv timme innan jag börjar jobba! Känner mig inte motiverad men nu ska jag gå in!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag i gen!

Snart är veckan slut i gen! Emma och Tilda ska ha kalas/disco i stureskolan på lördag, det blir korv och chips ! Det kommer och bli super! Två glada tjejer i alla fall! På fredag har Tyra . D disco hemma hos henne så det är fullt upp nu!

Är i valet och kvalet hur jag ska göra, finns ju inga jobb att söka eller dom man söker får man ju inte och ska man börja plugga? Vill man ha studie lån? Antagligen inte! Men jag kommer att bli galen att fortsätta så här!

Livet känns inte optimalt just nu! :(

Jobbet är en ren pina och det kastas skit hit och ditt och nu efter mötet som vi hade i fredags så kommer det att ske ännu mer bakom ryggen på folk alla kommer att vara på sin vakt! Och är man naiv och tror att så inte är fallet så kan man känna sig grund lurad!

Sitter hos Tandläkaren på Jax å väntar på min tur! Roligt NEJ , men ett måste JA man vill ju ha fina tände! Men har man någonsin kommit in på utsatt tid? Det verkar vara ett Tandläkare/ Läkare fenomen att man aldrig kommer in på utsatt tid. Nu är klockan 8.45 och min tid var enligt mig 8.20 som hon sa när hon ringde men när jag loggade in stod det 8.40 men . Jag sitt här å vääääääntar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött!

Å vad roligt det måste vara att läsa den här bloggen eller det är nog inte många som gör det! Men det gör ingenting faktiskt! Ska börja jobba 16,15 hur roligt låter det känner mig helt slut i kroppen har sovit en stund på soffan och inte vart jag mindre trött av det! I morgon är det samma vissa börjar jobba 16,15 och sen fredag blir det 13-18 trök! I går var Perra till Akuten i Falun med vår lilla prinsessa Ellen. Perra kastade av misstag en gummiklubba i huvudet på henne i Måndags och i går var halva sidan av ansiktet upp svullet och hon hade ont i ögat. Men det var ingen fara med henne men jag tror Pappa blev lite rädd! Nej nu ska jag ta hand om hemmet och åka till jobbet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Panik!

Tror jag håller på att utveckla någon form av tvångs mani? Mina tankar krättsar bara kring utlands resor! Måste boka NU!!!! Perra håller på att bli galen på mig! :) men nu har jag hittat resa till Turkiet Alanya för 10 000 kr i 2 veckor kommer ångra i hjäl mig om jag inte bokar!!!!!! Men jag tar mig i kragen å väntar!!!! På bad då? Dyrare resa! Ja! Vi ska i alla fall åka till Norge 7-9 oktober å bo på Scandic byporten! Det ska bli kul! Hej hopp

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Besluts Ångest Delux!

Tror jag håller på att bli gråhårig, tankarna snurrar i skallen så jag nästan blir Yr! Vet inte åt vilket håll jag ska vända och vrida mig! På jobbet är det som vanligt snurrigt värre. Kim har börjat i Malung och kommer inte tillbaka, Stefan har varit sjuk skriven hela sommaren men säger att hon är på banan i gen ( skeptisk) men det är hennes problem. Bara hon är nöjd är jag glad! Plus att det är inte hälsosamt att vara så hurtig som hon är! 30 timmars Ställis ska vi ha och den tjänsten måste sökas med Papper och penna om man vill ha den. Visst skulle jag vilja ha 5 timmar mer om dagen men inte på dom här kriterierna. Stakars Erika som vill ha den ! Vad ska hon skriva i sin ansökan? Mitt nästa beslut är om jag ska gå i skolan eller inte? Studie lån känns inte så jätte lockande eller?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är trött!

Vill inte jobba, vill inte vara i Sverige , vill inte vara lus pank efter en utlands resa! Jag vill helt enkelt inte MER!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()