Helena

Måste bara skriva några rader om Helena !  Kan man ha mera otur än henne. Man känner sig så lyckligt lottad när allt flytter på som vanligt inga saker händer utan allt är bara som vanligt. När man får vara frisk och barnen växer och det går bra för dom.

Hoppas att du blir bra snart så du kan njuta av den första tiden med din nya lilla bebis den tiden kommer ju aldrig mer tillbaka. Beudrar din styrka att inte bara ge upp när allt känns tungt.
www.familjenlever.blogg.sePermalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

100427

Nu är snart April slut och tiden bara rusar i väg! Snart är det sommar Lov för Emma som tur är så ska Perra vara ledig i 8 VECKOR den här sommaren + 1 vecka när vi ska åka till Turkiet. Men då har vi båda börjat jobba och Emma och Ellen är på Skolan och Dagis.

Förästen så har jag bestämt mig för att Ellen ska börja på Karusellen, vi har ju väg fram och tillbaka på vilket dagis vi skulle välja men nu när jag ska böra jobba i Borlänge och bara halvtid så ska vi nog hinna med det som måste göras där.Hitt ska vi åka den 25 september med Göran, Therese, Linnea och Nellie.

Vi ska bo på Perasos Resort det hotellet i Mitten men man har till gång till alla 3 hotellens pooler.Hotellet i bakrunden är vårt.Tror nog att Tjejerna kommer att trivas.......Papporna och mammorna oxå! =)I helgen har vi gjort så mycket med vårt hus, vill bli färdig snart man är ju utfattig varje månad för att vi måste köpa myggmatreal hela tiden.

Men nu är Köket snat klar bara lite målning, trappen snart klar bara lite golv så ska dörrarna målas och badrummet bli klart så vi kan värdera skitten och sen bara ta det lungt och göra bara roliga saker för pengarna.Just det kanske ska ta det ordentligt men jag har bestämt mig för att börja jobba i Borläng  stället för i Falun orkar inte sitta och åka ditt något mera. Så jag ringde Jon och frågade om jag kunnde få Antonios 25 timmar nu när han änndå skulle sluta och det var inga problem. Känns skönt att slippa ha Ellen så många och långa dagar på dagis och jag slipper både bensin pengar och mil och slitage på bilen. GLAD.

Nu ska jag gör mig i ordning för att åka och hämta Emma och Tilda i skolan.Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

100415

Det var ju så länge sen jag skrev här, tiden har lixom inte funnits eller jag har anävänt min tid till att gör andra saker.

Men jag ska väl försöka att uppdatera lite. Vad har hänt här hos Familjen Larsson?

Duschen där nere är så gott som klar, skönt att slippa det äkliga badkaret uppe det vart så mycket jobbigare allting. Men nu är jag glad att det blev bra där nere! =)

Emma har haft löss, trodde att vi aldrig skulle bli av med dom men med en dunder kur av någon slags sprit så var alla borta till Påsklovet var slut........ Men som den nojiga mamma man är så fick jag en ingivelse i går kväll att kolla Emmas hår och mycket riktigt fans det inte både nya gnetter och En lus! Gaaaa kjag blev hysterisk ringde Mathildas mamma och berättade dom kollade henne och hon hade naturligt viss också! Tur att man alltid köper för mycket av allt så jag hade medel hemma i Emmas hår och mitt och Mathilda kom och hade i sitt hår också! Ringde Fröken Ewa och var alllt annat en glad och sa att Emma kommer inte till baka till skolan den här veckan och se till att alla barn blir kammade.

Vi har beställt en ny resa till Turkiet den 25 September, ska bli så skönt....

Badrummet uppe är ur rivet och nya fönster är ditt satta. Så snart så är det också färdigt.

Nya tapet både i köket och i trappen det var så snyggt.

Det var lite uppdatering ........

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()