Elin Bergs Kalas i Skenshyttan

Japp nu har vi varit på Elins kalas i Skenshyttan, Jepp det ligger mitt ute i skogen mellan Rome Alpin och Säter kan man säga. Det tar en stund att åka ut dit. Det är där Emma rider varje Torsdag.

Det har ju rengnat hela dagen , och när vi åkte ditt var det samma visa. Men när vi kom fram vart det till och med sol en liten stund.

Kalaset började med en sväng med Häst å vagn det var Herman som drog alla tjejerna det tycker han ju om. Sedan vart det Festis och Bulle ( på Kanelbullens dag) i en box och naturligt viss paketöppning. Sedan vart det ridning 4 och 4 red dem en bit bort på vägen och så fick dom trava lite, det var inte så mycket hade nog varit roligar om det hade varit  varmt väder. Sedan avslutades hela kalaset med fisk damm, med napp varje gång.





Elin Berg på Sirap



Herman, Sirap, Zidde och Tjabo

I dag blev vi en katt mindre också! Det var en dam som ringde och ville ha en katt NU! Den var till hennes mamma och Pappa och den  kommer att få det jätte bra där och glad är jag för det, då vet jag i alla fall vem så har den och att dom kommer att ta väl hand om henne. Känns skönt.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: malin

åå.. vad gulliga små knattarna är på hästarna :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback