Lördag och IKEA

Ja lördagen gick åt till att åka till Ikea i Valbo! Vi skulle köpa en badbalja till bebben och liten andra förvaringar. Och visst vart det så och lite lampor och anat tråkigt.

Vi skulle också titta på och eventuellt beställa ett nytt soff överdrag till våran Ektorps soffa som vi köpte oktober 2002. Vi skulle också reklamera ryggstöds kuddarna som har säckat i hopp totalt och det är inte roligt när soffa är helt ok i övrigt.

Reklamationen gick överförväntan, vi ska få nya på posten annars får vi komma till varuhuset och byta. Jätte glad för det då blir ju soffan som ny.

Beställningen av Sofftyg gick också bra, bara lite snabbt så där, det var bara att hämta på varutlämningen på baksidan av köpcentrumet . ok ej 2600:- som hittat.

Så nu är vår soffa Svart .

Snarare på kvällen hade Perra bestämt att han skulle slippa färdigt där nere och börja måla så det gjorde han , efter som att jag ändå skulle titta på sista Gp finalen i Speedway från Tyskland. Men lång näsa på mig, den var inställd för att banan var för dålig, hur den nu kan var det när dom har vetat i 1 års tid att banan ska vara där då! DÅLIGT. Men nu har jag i alla fall nästa Lördag att se fram i mot med lite Speedway och då kan ju också vårt Svenska Hallsta hopp var med.




3-sitts Före



2-sitts före



Fotölj före



Soffgrupp Efter......Så nöjd.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback