Melvins dop och Annikas 30-års fest


Ja i Lördags var det då dax för vårt första Barndop i September. Det började med Melvins dop i Ulrika Ellionora Kyrka i Söderhamn. Som det tydligen har blivit nu för tiden finns det bara 2 datum i månaden som man får välja på för att ha sitt dop, så det kan bli upp till 3 barn som kan döpas på en gång! Konstigt tycker jag ? Vem vill döpa sitt barn med 1-2 andra familjer som man inte känner? Mysko!

 Ja ja dom drar in på allt! Det som var ännu mer konstigt var att familjerna fick sitta kvar i bänken ända tills det var dax att få vatten på huvudet? I min värld står man där framme och pinas, hålla upp barnet när man säger namnet den ska få osv.....men inte här inte. Ännu konstigare! Eller vad tycker ni?

 Nu gick det ju bra det var bara två barn och inte speciellt mycket gäster, det tog inte längre än ett vanligt dop, och det är väl det som är meningen fler barn men inte mer tid........Besparingar.

Efter dopet bar det i väg till Micaela och Cigges kvarters lokal på Norralagatan där det bjöds på 100 kakor och en ( ursäkta) jätte äklig tårta. Perra tyckte om den men villken tårta tycker inte han om . Vi åkte efter en stund , Annika skulle hem och fixa inför sin 30 fest som skulle gå av stapeln runt 19,00 tiden, så vi sjusade henne till Sandarne och åkte sedan vidare till Åsbacka å pratade lite skit, huset fullt som vanligt......

Vi åkte till baka till stan och var hem till Micaela och Cigge och kollade på dop presenterna och pratade lite, roligt att dom vill ha kontakt. Perra har ju inte haft någon vidare kontakt med den sidan av ”släkten”. Förövrigt lovade Perra att vi skulle komma till Farmor på Lördag när det är dax för Jonathans dop i Sandarne Kyrka. Det blir stressigt.........

Vi var väl kvar i stan lite för länge efter som att vi var efterlysta som vi alltid blir om vi åker någonstans. Så vi var tvungna att åka till baka till Sandarna, å Annikas fest. Det gjorde i och för sig inget, det skulle bli trevligt och jag var så hungrig.

Hos Annika blev det present öppning och av oss fick hon det hon bäst behöver.......En IKEA kasse med glödlampor och 2 super finna lampor som ska lysa upp hennes tillvaro. Super god mat och förövrigt ganska roligt, det ända som var lite tråkigt var att Emma vaknade kl 5 på morgonen så vid 21,00 tiden var ju hon super trött och när Christian gick hem med Sofia då balade hon ju ur och ville bara sova. Men vi härdade ut till 23,00 tiden och åkte väl hemåt vid 23,30 och hon slocknade i bilen på en gång.

I sörLjusne träffade vi på ett Lodjur, dom är verkligen stora, å Perra höll sig vaken ända till Gävle så det var ju trevligt. Äntligen kl 01,00 lägger jag mig i min sköna säng å somnar nog på en gång.

Det var vår Lördag den 20 september 2008.









Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback