Midsommar, Vardag och Peace and Love =)

Har varit ganska dålig på att skriva på ett tag, men det har helt enkelt inte funits tid till det. Vad har hänt sedan sist då?

Midsommar i Söderhamn hos Perras syster Micaela och hennes sambo Zigge och lilla Melvin. Och det började med REGN var skulle man befinnas sig fö att inte ha regn? Men det sprack upp och var super väder med klar blå himmel och strålande sol. Det vart lite stressig som vanligt Perras mamma fyller år den 19 juni och det råkar ofta vara på midsommar afton så vi var dit en sväng och det drar alltid ut på tiden och vi som bestämt med Perras farmor (huggormen) att vi skulle ses på förmiddagen och äta lite innan kvällens grillning........Vi vart sena som vanligt.*suckar* Men vi han slänga i hopp en paj och den uppskattades och det vart en lungn tillställning. Senare på kvällen kom Perras Pappa , Anders med sin fru och Christian. Margittas dotter sedan tidigare Sofie kom också. Vi åt grillat, potatisgratäng, klyftpotatis med fetaost, sallad å massa annat. Spelade Kubb i myggen och hade almänt trevligt. Naturligt viss tog jag inga kort.....Dumma mig! =(

På Midsommar dagen åkte vi hem......Var en snabbis till Åsbacka å sa hej då! Kerstin var inge pigg hon hade konstiga knölar på halsen  och en stor knöl i pannan. Vi övertallade henne att åka till sjukan i gen och hon fick en tid på efter middagen.

Väl hemma tog vi det lungt och åt en varsin Pizza =)

Måndag, Tisdag och nu Onsdag har vi städat putsat fönster och städat i gen varit ute och gått och det andra vanligt.

På Lördag är det Ellens dop i Kapellet på Jakopsgårdarna och det kommer att bli super bra. Men som vanligt när vi ska ha dop så händer det något. När Emma döptes för 6 år sedan så komm ingen på Perras mammas sida, för ALLA hade magsjuka! =) Och den här gånge kommer dom inte igen för som jag nämde åvan så var Kerstin sjuk och ni kan inge gissa vad det var för fel på henne ........Jo hon har BÄLTROS det är en for av Vattkoppor . Så efter som att hon inte kan komma och det är osäkert om dom andra har haft vattkopor så kan inga av dom andra komma. Tråkigt men så får det bli.....

Har i alla fall varit och handlat kläder till dopet.


Emmas fina klänning =)

Å en lika dan till Ellen också lite annat , det var ju REA på Polarn och Pyret så då är det bäst att passa på......=)

En trött tjej efter en promenix och kollat på alla tokiga festivalare som har belägrat staden =)

Lunchen i går bestod av Pannkaor och Jordgubbar mumsigt värre!

Sötisen!

Mumma!

Var och handlade lite på ICA MAXI och hittade lite kläder till mina Prinsessor!

Just det vi var på IKEA i valbo innan vi åkte till Söderhamn och då såg jag dom här kopparna och var bara tvungen att KÖPA.......Dom var ju så fina.....Hittade också jätte finna talrikar som jag ska köpa nästa gång.... Oj man ser inte så bra men dom är jätte fina och jätte stora.

Nej nu ska jag städa ännu mer.......

Hej då! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Malin

Dopet blev ju hur bra som hellst. Tjejerna var så fina i sina kläder och shit vad modig Emma var som sjöng =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback