Söderhamn, Staden som gud har glömt eller i alla fall förpassat!

I fredags tog vi vår bil och åkte till Söderhamn!


                                                                                

Det blev inte riktigt som det var tängt från början. På Torsdag kväll ringde zigge å frågade om vi skulle komma och undrade genast om vi ville sova där. Eller snarare tog för givet att vi skulle sova där, nu när dom flyttat in i deras nya hus i vågbro.

Vi åkte i alla fall till Åsbacka först vi var där runt 12 tiden och åt lite lunch och Emma tjatade om Kusinerna men dom var i skolan och skulle inte komma förens senare. Vi åkte till Stan och Sveriges BÄSTA Barnens Hus och köpte present åt Melvin som fyllde 1 år den 13 Maj. Vi åkte tillbaka till Åsbacka för att umgås lite mera och att Emma skulle få leka lite med sina kusiner Aporna!........(det är ett skämt) Nej jag menar Kevin och Alexandra. Hon har längtat så efter dom. =)

Vädret var väl så där, det var sol och jätte varmt i solen men det blåste en del vi satt på Farmor och Farfars stora altan så lite sol fick man allt på sig, det syntes på Emma om inte annat.

Fram i mot kvällningen åkte vi in till Micaela och Zigge å deras nya hus......Gud vad jag tjatar, men jag har ju varit så nyfiken.......Där var Margita, det är Perras biologiska pappas fru. Hon såg ut som vanligt =)

Huset var så fint, alltså massor att göra. Och det tycker ju jag om. Skulle aldrig köpa ett hus som allt är "färdig" i man vill ALLTID göra om till sin egen smak hur fint det än är.

Entreplan: När man kommer in genom ytterdörren har man badrum med badkar(nyrenoverat/hel kaklat) till höger. Trappa upp till övervåning rakt fram. Och dörr öppning till Matsals del till vänster. En smal halvkoredor leder fram till kökets  som ligger vägg i vägg med badrummet. En bit längre fram är vardagsrum och ett mindre sov rum. Från vardagsrummet finns en balkong dörr ut till en altan.

Övervåning: När man kommer upp för trappan kommer man direkt in i ett stort rum och från det finns det en mindre toalett med dusch till vänster och ett lite större sovrum.

Källare: Har inte jätte koll på det med i alla fall ett stort rum och tvättstuga, men det var massor med dörrar så det kan hända att det finns fler rum där.

I alla rum är det vävtapet på väggarna, som det var här i vår hus. Jätte roligt vill jag lova. Men ingenting är omöjligt. =)

Vi åt Tacos och pratade, alla var trötta så det vart inte så sent......Så är det när man har små barn *ler*

Lördag morgon startade med frukost. Micaela var på jobbet så vi tog våra små barn i vagnarna och gick på en lite tripp i Söderhamn. Området som dom bor i kallas Hägnan så vi gick upp mot OKQ8 , förbi där och svängde höger in mot Åsgården förbi gamla brandstationen och Rosa kiosken som tydligen nu var VIT......( vad har hänt ) =) Upp genom Gazza Remsan ( Tallväggen) och över vägen mot Norrberget. Å till baka ner mot Hägnan. Det vart en rejäl runda men barnen sov gott och den enda som tyckte det var lite jobbigt var Emma på sin spark cykel.

Vi for ut till Åsbacka, där det var hur lugnt som helst, den enda som var där Erik. Men det dröjde inte länge inan Kerstin och Kerstin 08 kom från stan. Sedan ramlade det in fler och fler.........Låter som det var massor med folk men det var bara dom vanliga. *ler*

  1. Erik
  2. Kerstin
  3. Mommen
  4. Kerstin 08
  5. Fredrik
  6. Malin
  7. Viktoria
  8. Andris
  9. Karin
  10. Christian
  11. Sofia
  12. Sebastian
  13. Jonathan
  14. Annika
  15. Kevin
  16. Alex
Det var väl inte så många!

Ungarna lekte som vanligt kan inte tjejerna vara 3 av någon anledning och som vanlig var det Alexandra som vart utan för, funderar på varför det just är hon som alltid råkar hamna i kläm......stakars Alex.

Det vart Grillning å det var så gott mums. Emma såg ut som en lite ler gumma men hon hade haft roligt som tur var, nöjd att ha lekt med Kusinerna.

När vi kom tillback till Micaela var Margita och Anders där så det vart lite små prat med dom och sen var det ju melodifestivalen som jag väntat på hela dagen. Mina favoriter var Armenien och Israel.

Söndag blev det hem färd. Emma rider kl 15 varje söndag så vi han inte med så mycket inna vi åkte.

Det var en bra helg, även om det är så många man vill träffa och umgås med så finns det inte tid till alla. Men jag tror och hoppas att de flesta vart nöjda. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback