Torsdag

I går var det torsdag och det betyder ridning för Emma. Som vanligt hänger rängnet i luften, men som vanligt klarar vi oss precis från att få de över oss, komiskt! I dag fick Emma rida på Mandamus en svart shetlands ponny som antingen går och sover zzzzzzzzz eller om man jagar på honom lite springer iväg som ett jehu.

I går fick barnen gå till hagen å hämta de små liven, och gissa om det var någon som var intresserad av att komma?
Nej naturligt viss vill de inte de när de så småfolket stå där, och det kan jag förstå vem vill bli dragen och sparkad på *Ler*, men det gick bra till slut alla fick den häst dom blivit till delad.

Vi tar vår lilla Mandamus och går mot hagens utgång, å där får barnen hoppa upp. Inga problem med Emmas långa ben och Mandamus korta. Väl uppe satte det av till stallet och Aj ajaj vad ont i rumpan alla tyckte att det gjorde.

Ut på ridbanan och skritta runt, runt lite konor över en bro och så forsatte det i ca 40 minuter, lite trav också det tyckte dom var roligast men oj så ont det gjorde i rumpan. Alla var jätte duktiga. Men när det vart uppställning på medellinjen då ville Emma av - Mamma min rumpa gör ont! Älskade unge.

Till stallet borsta, kratsa hovarna och ge dom mat sedan var det slut för denna gång.

När vi var färdiga så upp täker jag att det fattas en del av Emmas fram tand, undra hur det har gått till?

Har ringt Tandläkaren nu på morgonen så vi ska dit 10,20 emma kommer att bli galen på mig efter som att det är just när de ska ha idrott. Alltid en Älskad Mamma? :) Får muta med Kupolen och nya kläder till dopet i Morgon.



shetland ponny
 
Mandamus

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback