100427

Nu är snart April slut och tiden bara rusar i väg! Snart är det sommar Lov för Emma som tur är så ska Perra vara ledig i 8 VECKOR den här sommaren + 1 vecka när vi ska åka till Turkiet. Men då har vi båda börjat jobba och Emma och Ellen är på Skolan och Dagis.

Förästen så har jag bestämt mig för att Ellen ska börja på Karusellen, vi har ju väg fram och tillbaka på vilket dagis vi skulle välja men nu när jag ska böra jobba i Borlänge och bara halvtid så ska vi nog hinna med det som måste göras där.Hitt ska vi åka den 25 september med Göran, Therese, Linnea och Nellie.

Vi ska bo på Perasos Resort det hotellet i Mitten men man har till gång till alla 3 hotellens pooler.Hotellet i bakrunden är vårt.Tror nog att Tjejerna kommer att trivas.......Papporna och mammorna oxå! =)I helgen har vi gjort så mycket med vårt hus, vill bli färdig snart man är ju utfattig varje månad för att vi måste köpa myggmatreal hela tiden.

Men nu är Köket snat klar bara lite målning, trappen snart klar bara lite golv så ska dörrarna målas och badrummet bli klart så vi kan värdera skitten och sen bara ta det lungt och göra bara roliga saker för pengarna.Just det kanske ska ta det ordentligt men jag har bestämt mig för att börja jobba i Borläng  stället för i Falun orkar inte sitta och åka ditt något mera. Så jag ringde Jon och frågade om jag kunnde få Antonios 25 timmar nu när han änndå skulle sluta och det var inga problem. Känns skönt att slippa ha Ellen så många och långa dagar på dagis och jag slipper både bensin pengar och mil och slitage på bilen. GLAD.

Nu ska jag gör mig i ordning för att åka och hämta Emma och Tilda i skolan.Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback